Adam "kocam homoseksüel o yüzden boşanıyorum" de diyormuş. Konu sahibi söyleyince de gidip iftira davası açacak. Bu kadar bencil, çirkef bir adamın böyle bir şey demesinin başka açıklaması yoktur, Konu sahibinin iyiliğini düşündüğünden söylemiyorsun diye tahmin ediyorum.
O iftira davası açabilmek için ortada hiçbir şey yokken bu kadar manipülasyon yapıyorsa, konu sahibi de olan bir şey için dava açabilmeli.
Davadan hiçbir şey çıkmayacaksa bile yine de açmalı. İleride adam çocuğa "Annen bunu bunu yaptı. Ben de insanlara anlattım. Annen hiçbir şey yapmadı. Bu işleri yap ayan biri baba daca açmaz mıydı?" vs diyebilir.
Dava kaybedilse bile konu sahibi ileride bu konular yine gündeme gelirse, çocuğuna "Ben babana bu konudan dolayı dava açtım, hakkımı savundum. Ama söylediği insanlar ondan korkup lajihştlşk yapmaktan çekindiler" diyebilir.
Bir de illa onun anlattığı kişileri şahit göstermesi gerekmiyor. Kendi iş arkadaşları da "biz böyle bir şey bilmiyoruz. Olsa biz biliriz. Otoparkta basılan çift başkasıydı, o değildi, kocası yalan söylüyor" diyebilir.