Peki yaş farkı ne olacakk?

Benimde esimle aramda 15 yas var evlenmeden bunun sorun olmayacagini hatta olgun erkek oldugu icin herseyin daha iyi olacagini dusunmustum ama kazin ayagi oyle degilmis yas farki arttikca hayata olan bakis acinda farkliymis bunu anladim

henuz 19 yasindaymissin duygularinla oynamasina izin vermeden iliskini yasa ve kimsenin senden degerli olmadigini bil bence

Benimde esimle aramda 15 yas var evlenmeden bunun sorun olmayacagini hatta olgun erkek oldugu icin herseyin daha iyi olacagini dusunmustum ama kazin ayagi oyle degilmis yas farki arttikca hayata olan bakis acinda farkliymis bunu anladim

henuz 19 yasindaymissin duygularinla oynamasina izin vermeden iliskini yasa ve kimsenin senden degerli olmadigini bil bence...

bence aranizdaki yas farki cok buyuk degil benle esim arasinda 5 yas var ama karsidaki kisinin niyetide onemli tabi...

bende yaşıtlarımda göremediklerimi görmeye başladım onda olgunluk en başta olmk üzre sizin adınıza da çok sevindim acaba o bende ne görüyor bilmiyorum tabiiii korkutucu olan bu

Onunda yaşıtlarının (bayanların) beklentileri farklıdır. Dengelemiş olabilirsiniz.
Hakkımızda hayırlısı. :54:

henuz 19 yasindaymissin duygularinla oynamasina izin vermeden iliskini yasa ve kimsenin senden degerli olmadigini bil bence

biliyorum ablacım merak etme biliyorum teşekkür ederim cevapladığn için ancak ne gibisorunlar oluşturuyor biraz bahsedr misin çok özel değilse? bizde o kadar değil fark ama olsun

bence aranizdaki yas farki cok buyuk degil benle esim arasinda 5 yas var ama karsidaki kisinin niyetide onemli tabi...

ah ne güzel söyledin size de mutluluklar dilerim tweety_yteewt

Onunda yaşıtlarının (bayanların) beklentileri farklıdır. Dengelemiş olabilirsiniz.
Hakkımızda hayırlısı. :54:

değilmi bunu ben de düşünüyorum bazen ve mutlu oluyorum belki o yaştakiler evde kalmıştr ona hitap etmiyordur ya da yaşıtları evlidir hep diye :1:

biliyorum ablacım merak etme biliyorum teşekkür ederim cevapladığn için ancak ne gibisorunlar oluşturuyor biraz bahsedr misin çok özel değilse? bizde o kadar değil fark ama olsun

Bi kere kiskanclik iki kat artiyo yas buyuklugu onda oldugu icin aklin yasinda oldugunu saniyo ve seni yavas yavas aranizda 3 yas varmis gibi bi gorunume getiriyo yani kiskancliktan dolayi ne bakim ne kiyafet hic biseyin uymuyo
misal pembe bi converse almak istedim kiyameti kopardi neler dedi ama ben 23 yasindayim desemde farketmez evli bi kadinsin cevabini yapistirdi :)

erkekler gençlik, kadınlar olgunluk arıyor.
yaş olarak çok uygunsunuz bence.
kafa ve ruhen de uyuyorsanız ne güzel.
bu arada 30 yaşı fazla büyütme gözünde.
senin ordan büyük koskoca adam gibi görünüyor ama,
daha o kadar olgun falan değil inan bana.
onun da hem deli dolu zamanları.
hem de,
evlenmem lazım moduna girdiği bir yaşta.
ailesini de tanımadan kendini kaptırma.

bir yerde okumuştum,eğer yanlış hatırlamıyorsam kadın ve erkek arasındaki yaş fakı 5 yaş olmalıymış,yani ideali buymuş.eşimle aramda 4 yaş var,fazla sayılmaz.ama erkekler geç olgunlaştığı için bence arada biraz fark olmalı.

Bi kere kiskanclik iki kat artiyo yas buyuklugu onda oldugu icin aklin yasinda oldugunu saniyo ve seni yavas yavas aranizda 3 yas varmis gibi bi gorunume getiriyo yani kiskancliktan dolayi ne bakim ne kiyafet hic biseyin uymuyo
misal pembe bi converse almak istedim kiyameti kopardi neler dedi ama ben 23 yasindayim desemde farketmez evli bi kadinsin cevabini yapistirdi :)

ayy hiç öyle birine benzemiyor ki bu inşallah da değildir sen de sesini çıkartsana biraz yahu içimden geliyor diye ben deli doluyumdur gelemem öle onu giyme yapmaya :9:

tessekurler canim sizde mutlu olursunuz INSALLAH:nazar:
ay bu zormus yaaaa ben 2dkda duserdim herhalde

ne zormuş anlamadım canım nereye düşüyorsun :1:

merhaba herkese iyi aksamlar hoş vakitler olsun

merhabalar gel gel birşeyler tartışıyoruz burda :1:

erkekler gençlik, kadınlar olgunluk arıyor.
yaş olarak çok uygunsunuz bence.
kafa ve ruhen de uyuyorsanız ne güzel.
bu arada 30 yaşı fazla büyütme gözünde.
senin ordan büyük koskoca adam gibi görünüyor ama,
daha o kadar olgun falan değil inan bana.
onun da hem deli dolu zamanları.
hem de,
evlenmem lazım moduna girdiği bir yaşta.
ailesini de tanımadan kendini kaptırma.

ayy yok yok kaptırmam zaten vallahi büyük görünüyor buradan koskoca adam gibi ama bazen çocuk gibi oluyor haklısın ama kafa yapısı ve ruhen de çok uyuyor çok sevimli oluyor hem de çocuklaştığı zamanlar ahh ahh :17:

arada 11 yaş var sen 40 yaşına geldiğinde bu adam 51 yaşında olacak bi de çocuğunuz olsa yanında sen arkadaşı o dedesi gibi kalır...

Buyuk amcamla esinin arasinda 13 yas, kucuk amcamla esinin aasinda 11 yas fark var.
Simdiye kadar sorun olmadi, elbette sorunlar olur ama
Yas farki yuzunden illa olacak degil

arada 11 yaş var sen 40 yaşına geldiğinde bu adam 51 yaşında olacak bi de çocuğunuz olsa yanında sen arkadaşı o dedesi gibi kalır...

canım asıl o zaman sorun olmz ki bu durum asıl sorun şu an gencecik kız koca adam gözüyle bakılsın istemem ben

Buyuk amcamla esinin arasinda 13 yas, kucuk amcamla esinin aasinda 11 yas fark var.
Simdiye kadar sorun olmadi, elbette sorunlar olur ama
Yas farki yuzunden illa olacak degil

aynı yaşta olup da anlaşamayan çok insan tanıyorum haklısn evet birbirlerni yiip duruyolr hep hazır bu kadar iyi anlaşbildiğm ve hoşlandığm birini bulmşken ben de ona yol açaym istiyorum tabiii o da istiyorsa bu kadar kaybetmeyym bulmuşken diyorum yeşil ışık yakayım mı yani ben şmdi bu adama yeter mi uğraştığı bu kadr kızlar :17:

ayy yok yok kaptırmam zaten vallahi büyük görünüyor buradan koskoca adam gibi ama bazen çocuk gibi oluyor haklısın ama kafa yapısı ve ruhen de çok uyuyor çok sevimli oluyor hem de çocuklaştığı zamanlar ahh ahh :17:

:3: kaptırmadın mı..
bi de kaptırsan, neler yazardın acaba.

Back
X