- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
eee öyle her şeyi google'a sormamak lazım iştederin gırtlak ne alaka derken
çok aylıpıymış hakikaten google a yazınca böyle oldum
zaten temkinlice sordumya o değil de sevişebileceğimiz pozisyonları tek tek yazıp verseler de rahat etsek, kafa karışıklığı olmasa bari
eee öyle her şeyi google'a sormamak lazım işte
iyi yapmışınzaten temkinlice sordumetrafıma baktım kimse var mı ne olur ne olmaz diye
Google o aramaları bir güzel kaydediyor. Şimdi karşına onunla alakalı reklamlar çıkacak.zaten temkinlice sordumetrafıma baktım kimse var mı ne olur ne olmaz diye
Bu konu da coştu, Kemal şimdi 20 santimlik cetveliyle burayı da basacak.Sperm yutana kadar taam, fekat sperm yutmak haram, bunu kastetmiş.
Geneli böyle diyor zaten.
O ana kadarki meninin de az miktarda sperm bulundurduğunu atlayarak tabiiy.
Google o aramaları bir güzel kaydediyor. Şimdi karşına onunla alakalı reklamlar çıkacak.
Priapos kemal miBu konu da coştu, Kemal şimdi 20 santimlik cetveliyle burayı da basacak.
Konu böyle olunca tabi bi düşündüm.. 20 santimlik cetveli...Bu konu da coştu, Kemal şimdi 20 santimlik cetveliyle burayı da basacak.
Biri gidiyor biri geliyor.Priapos kemal mio şutlandı sanırım
Bana sorabilirsin özelden : Paklıma bişi geldi ama sormucam +18 e taşınırsa soracağım ablalarım
biz hiç merak etmedik
Resident Sex Expert kendini belli etti hemen.Bana sorabilirsin özelden : P
Değilim diyemeyeceğim valla şimdine yalan söyleyeyim. :/Resident Sex Expert kendini belli etti hemen.
sen onu üçle çarp ona böl önceBu konu da coştu, Kemal şimdi 20 santimlik cetveliyle burayı da basacak.
bağa da sorabilirsin çekinme, kimselere demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?