- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
neyi canımbiz hiç merak etmedik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyi canımbiz hiç merak etmedik![]()
Yapma, kırbaç da mı?Kirbacta harammis. şimdi izledim..
Gdio kostümleri yakayım bare. Yada günaha girmek isteyen varsa kargolayim![]()
rica ederim, her zaman bekleriz@bogurtlenkusu cevapladı demin teşekkürler cicim![]()
aklıma bişi geldi ama sormucam +18 e taşınırsa soracağım ablalarım![]()
neyi canım![]()
Şimdi ben aslında çok masum çok pitircik bir insanım ama anlat ya noluurannatam mıçok ayıplı ama
![]()
ayıplı bişeyse kalsın yeni kemaller dadanabilirhe ayıplı bişiydi de ondan![]()
özele bakayıplı bişeyse kalsın yeni kemaller dadanabilir![]()
![]()
Kirbaclari sana yolllicim..Yapma, kırbaç da mı?![]()
Ayol, ben bendekileri ne yapacağım diye akşam akşam telaşa düştüm. Sen onları bir ihtiyaç sahibine ver.Kirbaclari sana yolllicim..
şincik mesela anneler lavabo tıkanınca ne yapıyordu evde pompa yoksa şiş sokuyorlardı değil mi, heh o şişi böyle gidebileceği en derin yere kadar itmeye deep throat deniyor. şiş ve lavabo yerine pipi ve ağız koyŞimdi ben aslında çok masum çok pitircik bir insanım ama anlat ya noluur![]()
ben benimkileri hor kullandım, yaparsın artık bi güzellikAyol, ben bendekileri ne yapacağım diye akşam akşam telaşa düştüm. Sen onları bir ihtiyaç sahibine ver.
Sesli güldüm allah kahretmesin seni..Ayol, ben bendekileri ne yapacağım diye akşam akşam telaşa düştüm. Sen onları bir ihtiyaç sahibine ver.
Konu +18 e gidecek bizde ciğerci kedisi gbi okucaz birazdan. Pro olmak için sıraya gircez sona.. gırtlağını sevdiğim. ..şincik mesela anneler lavabo tıkanınca ne yapıyordu evde pompa yoksa şiş sokuyorlardı değil mi, heh o şişi böyle gidebileceği en derin yere kadar itmeye deep throat deniyor. şiş ve lavabo yerine pipi ve ağız koy
nası ayıplı olmadan annatım ama
o değil de pompa yazınca bi an aklım başka şeye kaydısonna toparladım
![]()
şincik mesela anneler lavabo tıkanınca ne yapıyordu evde pompa yoksa şiş sokuyorlardı değil mi, heh o şişi böyle gidebileceği en derin yere kadar itmeye deep throat deniyor. şiş ve lavabo yerine pipi ve ağız koy
nası ayıplı olmadan annatım ama
o değil de pompa yazınca bi an aklım başka şeye kaydısonna toparladım
![]()
o çocukları nasıl yaptın, o ayıp değil sankiAy tövbe de çok ayıplı bu evlerden Irak![]()
Bademciklerim iyi geliyor muş.o çocukları nasıl yaptın, o ayıp değil sankihem bi de üç tane
![]()
Kıymet bilmeyene vermem, olmaz!ben benimkileri hor kullandım, yaparsın artık bi güzellik![]()
Bu özel değil Genel, Genel!!Zor yetiştim
Bana da yazın neymiş neymiş
Nolmuş
Özelime bakıyım mı?
Özelime mi bakıyim bence
Sincik ikisi laboratuvar ortamında çok ayipsiz ve terbiyeli bi şekilde tüp bebek doktoru tarafından yapıldı da 3.nasil oldu bizde bilmiyoruzo çocukları nasıl yaptın, o ayıp değil sankihem bi de üç tane
![]()