Pelin Karahan hamile

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Magazin Gazetecilerinin düzenlediği ödül törenine Muhteşem Yüzyıl damga vururken, gecenin bombasını Pelin Karahan patlattı.
Oyuncuların tam kadro katıldığı ödül töreninin sürprizi özel hayatıyla gündemden düşmeyen Pelin Karahan’dan geldi. Önce eşi Erdinç Bekiroğlu’ndan boşandı. 6 ay içinde mutluluğu işadamı Bekir Güntay’da buldu. Geçen ay da mahkemeye başvurarak Güntay’la nikah masasına oturabilmek için 300 günlük ‘evlenmeme’ süresinin kaldırılmasını talep etti. Hatta son dönemde magazin kulislerinde ‘hamile’ olduğu da konuşuldu ama bu iddia havada kaldı.
$pelin-karahan-sli.webp
HAMİLE AÇIKLAMASI
İşte tam bu noktada ödül gecesinde Pelin Karahan, oyuncu arkadaşlarına bombayı patlattı ve 3 aylık hamile olduğunu açıkladı. Arkadaşları da bu sürpriz haberi ağızları açık dinledi. Duyduğum kadarıyla Pelin, hamilelik hikayesini arkadaşlarına şöyle anlatmış: “İlk ay hamile olduğumu anlamadım. Gerçeği çok sonra öğrendim. Bedri de çok mutlu oldu. Cinsiyetini henüz öğrenmedik.”

habertürk

Nasıl bir ülke haline geldik neredeyse alkislacaz.bunun gibi bir cok örnek var evlenmeden hamile kalan topluma çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar ne yazıkki.

Aman ne gurur verici.. Ayıp yaa ahlaksızlıklarını gururla açıklaya biliyorlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne tuhaf daha boşanalı kaç ay olmuş hemen birini buluyosun bir de hamile kalıyosun :50::50:

çok güzel bir kadın ama :93::93:

Ünlü olmak edepsiz olmayı gerektirmez. Herkesin kendi namusu, zihniyeti kendine de, bu ünlülerin ar damarı neden böyle çatlamış inanın onu anlayabilmiş değilim. Sırf bu kadın da değil. Hepsi öyle.. Ünlü olmanın kuralı bu sanırım.

başkasının hayatı neden topluma ya da çocuklara kötü örnek olsun ki? kimse örnek olmak için yaşamıyor bu hayatta,sırf oyunculuk mesleğini yapıyor diye,topluma örnek olması gerktiğini düşünmüyorum ..o zaman dayak yiyip ya da aldatılıp evlliliklerine devam eden kadınlar da çocuklara ve topluma kötü örnek oluyorlar bana göre..üstelik en azından hamilelikte bir güzellik var bebek var,aşk var...diğeri daha fena...
sevmiştir beraber olmuştur ve hamile kalmıştır..evlenir ya da evlenmez kendilerinin kararıdır..sonuçta hayatta zorlukla karşılaşacaksa bu yüzden o da kendi bileceği iştir..neticede kendisi mücadele edecektir..
evlenmeden hamile kalmasını,boşandıktan 6 ay sonra yeniden birisiyle beraber olmasını namusla karakterler falan da ölçmüyorum..
sonuç olarak her hamile kadına dendiği gibi kendisine sağlıkla doğum dilerim:)

hürrem bir pelin karahan iki :1: o insanları seviyoruz diye her yanlışlarını kabullenmeye başladık artık.zinayı bile gözümüzde hoş ettiler helal olsun onlara :1::1:

hürrem bir pelin karahan iki :1: o insanları seviyoruz diye her yanlışlarını kabullenmeye başladık artık.zinayı bile gözümüzde hoş ettiler helal olsun onlara :1::1:

Canım ama bu zina değil ki zina dediğimiz şey evli insanların eşlerini aldatıp ilişki yaşamasıdır adam evli değil kadın boşanmış birliktelik yaşamışlar olabilir çıkıyorlar zaten bekar da olup birlikte olabilirdi dul olmasa da. Onun tercihi evlenmek zorunda değil illa kaldı ki zaten mahkemeye başvurup evlenememe süresinin kaldırılmasını istemiş hamile olmasa o kadar günü beklemek zorundaydı ama şimdi engeller kalktı evlenecekler babasız büyümeyecek.

Canım ama bu zina değil ki zina dediğimiz şey evli insanların eşlerini aldatıp ilişki yaşamasıdır adam evli değil kadın boşanmış birliktelik yaşamışlar olabilir çıkıyorlar zaten bekar da olup birlikte olabilirdi dul olmasa da. Onun tercihi evlenmek zorunda değil illa kaldı ki zaten mahkemeye başvurup evlenememe süresinin kaldırılmasını istemiş hamile olmasa o kadar günü beklemek zorundaydı ama şimdi engeller kalktı evlenecekler babasız büyümeyecek.

Saçmamısın sen hadi anladık hiç dini bilgin yok bari araştır ,evlilik dışı yani nikah sız yapılan herşey haramdır ilişki de zinaya girer o ilişkiden doğan çocukta veledi zina zina çocuğu olur peygamberimiz niye evlenin diye emrediyor zinadan uzak olun diye. .

İnsanlara hareket etmeden, aşağılamadan bir konuya neden yorum yapılamıyor.
Belki bilmiyor, belki çok cahil fikrini söylemiş olmak hakaret edilmesi yada aşağılanması anlamına mı geliyor.
Saçmamısın sen ne demek çok merak ettim. Acaba ne yapmak lazım saçma olmak için.
Dini bilgileri kuvvetli insanlarında hoşgörülü ve anlayışlı davranmaya ne kadar özen gösterdikleri ortada

Dini yorum yapmak yasaktır, polemikte ve hakarette öyle.

Burası magazin bölümü hatırlatmaya gerek yok herhalde.

Saçmamısın sen hadi anladık hiç dini bilgin yok bari araştır ,evlilik dışı yani nikah sız yapılan herşey haramdır ilişki de zinaya girer o ilişkiden doğan çocukta veledi zina zina çocuğu olur peygamberimiz niye evlenin diye emrediyor zinadan uzak olun diye. .

Maşallah ne güzel cevap vermişsin öyle. Dövseydin:51:

Bize ne... Kime ne....

Maşallah ne güzel cevap vermişsin öyle. Dövseydin:51:

Bize ne... Kime ne....

amacım polemik değil fakat bu zina değildir demekte o kadar hafif bi konu değil, bilmeyen bilmediği üzere konuşmasın ozamn biri görür der, aa demekki evlilere zina oluyor , bekarım ucu bana dokunmaz nasılsa dese bile vebale girer biraz sert üslup kullandım Özür dilerim ama böyle şeylerde sakin olamıyorum. ..

Önce bir biz kendinize gelin olur mu. Nereden biliyorsunuz peki dini nikah yapmadıklarını belki de yaptılar? sonuçta pelin karahan yasalar gereği evlenemiyordu çünkü boşandıktan sonra 300 gün evlenememe yasağı var ancak hamile olursa evlenebiliyor hamile kalmış zaten evlenecekler yani kaldı ki helal haram konusunu da iyi bilirim. Ama nedense o kurallar sadece size göre kadınları bağlıyor değil mi hiiç erkekler evlenmeden önce ilişkiye girmiyor sanki ilk defa evlendiği insanla ilişkisi oluyor öyle değil mi tabi canım. Erkeklere gelince elinin kiri kadına gelince namus. Zinadan olan çocuk zina çocuğu olur ne demek yahu afedersin p..ç demek gibi bir şey bu. Ama vebali yine kadının boynuna ohh ne güzel. Bu kadın da erkekte bekar ortada aldatma yok bana göre zina da yok. Birlikte olmuşlar isteyerek günahı da onları bağlar bizi değil biz burada yargı mercii değiliz. Ona Allah karar verir ama zaten bu kadın ne yapmış gitmiş o yasağın kaldırılmasını istemiş evleneceklerine göre ve adam da nüfusuna alacağına göre, bu çocukta onlar evliyken doğacağına göre zina çocuğu olmaz. Bu devirde evli olduğu halde en halt yiyenler var işadamları var aleni olarak evli olduğu halde Ali Ağaoğlu mesela genç sevgilisinden çocuğu oldu o zinadır ama bunda o çocuğun suçu yok ki o masum ne demek zina çocuğu diye yaftalamak. İyi o zaman dinimizde erkeklerin 4 kadın alabileceği de yazıyor o zaman eşiniz gitsin 3 kadın daha alsın sesinizi çıkarmayın. Bu emirler o zamanın şartlarına göre yazılmış peygamberimiz savaşta düşmandan korumak için ırzını korumak için o kadınları himayesine almıştır ama erkekler bunlardan kendilerine çok güzel pay çıkarmışlar yine..

amacım polemik değil fakat bu zina değildir demekte o kadar hafif bi konu değil, bilmeyen bilmediği üzere konuşmasın ozamn biri görür der, aa demekki evlilere zina oluyor , bekarım ucu bana dokunmaz nasılsa dese bile vebale girer biraz sert üslup kullandım Özür dilerim ama böyle şeylerde sakin olamıyorum. ..

Ya tabi benim yazdığımı okuyacak sonra ay sadece evlilere zinamış dur bir koşu birlikte olup geleyim diyecek ya yoruma bakar mısınız. Birlikte olmak isteyen zaten olur benim yazmamla ne alakası var. Ayrıca erkekleri bağlamıyor herhalde bu kurallar erkekler evlendiklerinde bakir oluyorlar herhalde. Hep kadın namusunu düşünmek zorunda korumak zorunda evlenmeden birlikte olmamak zorunda dinimizde bu kurallar hep kadınlara göre mi yazılmış onun ki zina değil mi. Kusura bakma ben bir insanı seversem istersem birlikte de olurum sonra belki anlaşamam ayrılırım eğer sonuçlarına katlanabileceksem bu benim tercihim günahsa benim boynuma kimseyi konuşturmam bu konuda. Ki evliyim ben yanlış anlaşılmasında. Namus kavramının kadını erkeği yok insana özgü birşeydir namus ama erkek yaptı mı kimse zina demez ne zaman der evlenip karısını aldatırsa zina der. Yasalarımız da eğer kızın yaşı çok küçük değilse reşitse hiçbir erkeğe sen bir kızla birlikte oldun diye ceza verilmiyor ama o erkek evliyken biriyle birlikte olduysa bu zina kapsamına giriyor cezası var daha doğrusu vardı artık yasal ama tazminat alabiliyorsun boşanırken. Ama gidip biz bu çocukla birlikte olduk ama ayrıldık deseniz polise ben napıyım der polis. Bunlara gelene kadar ne günahlar var. Dediğim gibi onları bağlar. Ben vebale filan girmedim herkesin kendi aklı mantığı var birlikte olmak isteyen zaten olur aman zina olur deyip mi birlikte olmayacaklar yani olmayan da yine olmaz benim yazdıklarımla hiç alakası yok gidin başka yere saldırın.

İnsanlara hareket etmeden, aşağılamadan bir konuya neden yorum yapılamıyor.
Belki bilmiyor, belki çok cahil fikrini söylemiş olmak hakaret edilmesi yada aşağılanması anlamına mı geliyor.
Saçmamısın sen ne demek çok merak ettim. Acaba ne yapmak lazım saçma olmak için.
Dini bilgileri kuvvetli insanlarında hoşgörülü ve anlayışlı davranmaya ne kadar özen gösterdikleri ortada

Bırak canım Allah aşkına işlerine gelen dini kuralları iyi bilirler sırf burada laf demek için. Ama o zaman kuranda 4 kadın alabileceği de yazıyor erkeklerin ki bunu erkekler kendi tarafına çekmiştir olayın aslı öyle değil de o zaman eşi gitsin 3 kadın daha alsın dinimizde var diye ses çıkarmasın. Merak ediyorum bunu diyenler bakir koca mı alacaklar kendilerine bulurlarsa tabii. Hep kadın dikkat etmek zorunda kadın korumak zorunda nedir bu yahu zaten kadın boşanmış bekar olsa ne farkeder günahsa onun boynuna. Sevmiş ya sevmiş birlikte olmuş hamile kalmış belki evlenebilmek için hamile kaldı o insandan çocuğu olsun istedi adamın adı sanı belli evlenecekler nüfusuna alacak ne demek bir de zina çocuğu olur diyor ne belli dini nikah yapmadıkları yanlarında mıydık.

Bırak canım Allah aşkına işlerine gelen dini kuralları iyi bilirler sırf burada laf demek için. Ama o zaman kuranda 4 kadın alabileceği de yazıyor erkeklerin ki bunu erkekler kendi tarafına çekmiştir olayın aslı öyle değil de o zaman eşi gitsin 3 kadın daha alsın dinimizde var diye ses çıkarmasın. Merak ediyorum bunu diyenler bakir koca mı alacaklar kendilerine bulurlarsa tabii. Hep kadın dikkat etmek zorunda kadın korumak zorunda nedir bu yahu zaten kadın boşanmış bekar olsa ne farkeder günahsa onun boynuna. Sevmiş ya sevmiş birlikte olmuş hamile kalmış belki evlenebilmek için hamile kaldı o insandan çocuğu olsun istedi adamın adı sanı belli evlenecekler nüfusuna alacak ne demek bir de zina çocuğu olur diyor ne belli dini nikah yapmadıkları yanlarında mıydık.

İnsanın içi alıyorsa evlenirde yaşarda eskiden erkekler kullanır atardı şimdi kızlar erkekler ile gönül eğlendirir oldu.
Herkes kendi inancı yapısı gereği yada ailesinden çevresinden gördüğü gibi.
Akıl var sonuçda bana yanlış gelen sana doğru gelebilir.
Konulardan çok insanların yorumları üzerine yorum yazılması ve küçümseyici bilmiş tavırlar sergilenmesinden hiç hoşlanmıyorum

İnsanın içi alıyorsa evlenirde yaşarda eskiden erkekler kullanır atardı şimdi kızlar erkekler ile gönül eğlendirir oldu.
Herkes kendi inancı yapısı gereği yada ailesinden çevresinden gördüğü gibi.
Akıl var sonuçda bana yanlış gelen sana doğru gelebilir.
Konulardan çok insanların yorumları üzerine yorum yazılması ve küçümseyici bilmiş tavırlar sergilenmesinden hiç hoşlanmıyorum

Yani bize yanlış ona doğru napalım yani günahsa günah bende yanlış buluyorum her erkekle hemen beraber olan kızları ya da her haltı yiyip sadece bakireliğine bir şey olmayınca kendini temiz sananları ama yargılamaya da hakkım yok. Sevmiştir olmuştur ki kadın ayrılmış olabilir akabinde birini sevebilir çünkü öbürüne sevgisi kalmamış ha evlenmeseler bile nüfusuna aldıktan sonra çocukta babasını tanıyıp bildikten sonra ilgilendikten sonra kime ne zararı var. Kimin o konuda ne kadar bilgi sahibi olduğu buradan bilinemez ki dinini öğren de gel deniyor. Günahsa onun boynuna zaten evlenecekler dediğim gibi dini nikah olup olmadığını bile bilmiyoruz bilemeyiz. Çalışma arkadaşları bile şaşırmış. Bu zamanda gidip sperm bankalarından alıp hamile kalıyorlar ne babaso belli ne ırkı belli yurtdışında var bu iş zaten artık bu bile bu ülkede normal karşılanıyor ki ünlüler yapıyor belki normal vatandaşta yapıyordur ama haberimiz oluyor mu hayır evet ona daha fazlasıyla karşıyım bu onlara göre masum kalıyor çünkü baba belli evlenecekler. Ama o çocuk babasını bilmeyecek ki anne bile bilmiyor kim bir kere ırklar karışıyor o çocuğun soyu soğu belli değil ya ama onda bile Allah ile kul arasında der geçerim yargılamak benim işim değil.

Back
X