Yani bize yanlış ona doğru napalım yani günahsa günah bende yanlış buluyorum her erkekle hemen beraber olan kızları ya da her haltı yiyip sadece bakireliğine bir şey olmayınca kendini temiz sananları ama yargılamaya da hakkım yok. Sevmiştir olmuştur ki kadın ayrılmış olabilir akabinde birini sevebilir çünkü öbürüne sevgisi kalmamış ha evlenmeseler bile nüfusuna aldıktan sonra çocukta babasını tanıyıp bildikten sonra ilgilendikten sonra kime ne zararı var. Kimin o konuda ne kadar bilgi sahibi olduğu buradan bilinemez ki dinini öğren de gel deniyor. Günahsa onun boynuna zaten evlenecekler dediğim gibi dini nikah olup olmadığını bile bilmiyoruz bilemeyiz. Çalışma arkadaşları bile şaşırmış. Bu zamanda gidip sperm bankalarından alıp hamile kalıyorlar ne babaso belli ne ırkı belli yurtdışında var bu iş zaten artık bu bile bu ülkede normal karşılanıyor ki ünlüler yapıyor belki normal vatandaşta yapıyordur ama haberimiz oluyor mu hayır evet ona daha fazlasıyla karşıyım bu onlara göre masum kalıyor çünkü baba belli evlenecekler. Ama o çocuk babasını bilmeyecek ki anne bile bilmiyor kim bir kere ırklar karışıyor o çocuğun soyu soğu belli değil ya ama onda bile Allah ile kul arasında der geçerim yargılamak benim işim değil.
İnsanlarda kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş insan, o yüzden kimseyi kınamıyorum.
Herkesin fikrine de saygı duyuyorum.
Kadın sevmiş almış koynuna yapmış çocuğu, millet çocuğunu doğurup öldürüp yakıyor sokağa atıyor çöpe atıyor tonlarcası var.
Çocuğun anası belli babası belli kimseye birşey demek düşmez bencede.
Kimseyi din bilgisi ile yargılamak da ayrıca yanlış