Pelin Karahan'ın evlilik tarih

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Pelin Karahan ile Bedri Güntay 24 Haziran'da nikah masasına oturuyor.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan ile Bedri Güntay'ın 24 Haziran'da Adile Sultan Sarayı'nda evleniyor.

Nikah şahitlerinden biri ise Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim olacak...

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt bugünkü yazısında şöyle diyor:

"İyice anladım ki ben tam evlilik kadınıyım" diyen ünlü oyuncu Pelin Karahan, ikinci kez muradına ermek için gün sayıyor. Ekim 2011'de evlendiği pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu'ndan 19 Kasım'da boşanan Karahan, arayı açmadan Bedri Güntay ile flört etmeye başlamıştı. Aşıklar, dört aylık flörtün ardından evlenmeye karar verince Karahan; yeniden evlenebilmesi için beklemesi gereken 300 günlük 'iddet müddeti'nin kaldırılması için mahkemeye koşmuş, geçen hafta da evlilik vizesini almıştı.

Öğrendim ki aceleci aşıklar, düğün tarihlerini belirlemiş bile! İlk eşi Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da gizlice evlenen Karahan, Bedri Güntay ile 24 Haziran'da Adile Sultan Sarayı'nda anlı şanlı bir düğünle vuslata erecekmiş."

ilk muradı da bi anda olmuştu. mutlu olurlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…