Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım fotoğrafta çok güzel görünüyor, şuan nasıl burnun? sonuçtan memnun kaldın mı? Yaşadığın sıkıntılar oldu mu? Bende batmanda serkan süleyman aslan a ameliyat olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum. Tavsiye eder misin canım..yorumlarına ihtiyacım var
uzun zaman oldu nerdeyse bir yıl.çok memnunum hem nefs alış verişim artık daha rahat,hem uygun fiyata yapıldı :) hem de çok güzel duruyo yapmacık değil çoooooook doğal düşünün annnem bile anlamadı neresinde ne değişiklik var :) ki baya değişti yanii.süperim çoook mutluyum batman ve serkan süleyman arslan derim.bu arada kepçe kulak ameliyatı da oldum bir tarafta kepçelik varddı ve devamlı açık saçla dolaşmak zorunda hissediyodum kendimi.ondanda çok memnunum çok hızlı iyileşti,açılma falan olmadı.harika hiiiiç belli olmuyor kulağımı iyice kıvırmamm gerekioki gerçekten ameliyat olduğuma inandırayım :) .çok mutluyum arkadaşlar.umarım herkes de ameliyattan sonra benim kadar huzur içinde olur