pelishh in Diyet günlüğü..Yeniden Fit bir anne olmak istiyorum..

pelishh

iki kız anası <3 <3
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.188
0
116
Sakarya/Hendek
Selam kızlar..6.5 Ay önce doğum yaptım..1.70 boyum ...78 Le hamile kaldım..82 yle doğum yaptım..İlk 5 ayda verdiğim kiloların üstüne 2 kilo almış oldum sadece..Doğumdan sonraki ay 72 ye kadar düşmüştüm emzirmeninde hızıyla..Fakat kızım memeyi bıraktıktan sonra daha çabuk kilo aldım..Bide iştahım açıldı ki :25::25: Kızımı bırakabiliceğim biri olsa spora gidicem hergün ama yok maleseff... Artık kendi çabalarımla yaza kadar yeniden fit olmak ve evlendiğim zaman ki kiloma yakın olmak istiyorum..Yarın başlıycamm :25: Gelmek isteyen varsa beraber zayıflayabiliriz. :16:

Selam kızlar..6.5 Ay önce doğum yaptım..1.70 boyum ...78 Le hamile kaldım..82 yle doğum yaptım..İlk 5 ayda verdiğim kiloların üstüne 2 kilo almış oldum sadece..Doğumdan sonraki ay 72 ye kadar düşmüştüm emzirmeninde hızıyla..Fakat kızım memeyi bıraktıktan sonra daha çabuk kilo aldım..Bide iştahım açıldı ki :25::25: Kızımı bırakabiliceğim biri olsa spora gidicem hergün ama yok maleseff... Artık kendi çabalarımla yaza kadar yeniden fit olmak ve evlendiğim zaman ki kiloma yakın olmak istiyorum..Yarın başlıycamm :25: Gelmek isteyen varsa beraber zayıflayabiliriz. :16:

meraba canım.hoşgeldin bende benzer durumdayım sana.benim kuzumda 8 aylık vermem gereken 10 kilo var.80 im ,70 iyi oluyo bana.benimde diyet günlüğüm var.birbirimizi takip edelim.istediğimiz kiloya düşelim:)

Mrhabalar hayirli olsun topigin ins istediğin kiloya ulaşırsın canım...
Ya bişey merak ettim nasıl okadar az kilo alarak hamileliğini bitirdin.kacinci bebisin ?ben 2 . Bebisimw. hamileyim 3 buçuk tayım henüz kilo almadım ama almakta istemiyorum. Hamilelikte kilo kontrolü diye konu actım . önerilerine acigim:1::1:

Mrhabalar hayirli olsun topigin ins istediğin kiloya ulaşırsın canım...
Ya bişey merak ettim nasıl okadar az kilo alarak hamileliğini bitirdin.kacinci bebisin ?ben 2 . Bebisimw. hamileyim 3 buçuk tayım henüz kilo almadım ama almakta istemiyorum. Hamilelikte kilo kontrolü diye konu actım . önerilerine acigim:1::1:

Sağolasın kuzummm..İlk bebeişimm..Valla ilk 5 ayda verdim kilo cnm ama iştahsızlığım fln yoktu hiç..Geri kalan aylarda verdiklerimi fln aldımm :34: Özel bişiye dikkat etmedim hamişken hani şunu yiyim bunu yemiim gibi..Kızartmada yedimm nutella da :27: Hatta nutella yüzünden şekerim yükseldi acillik oldum :9::9: ahh gidip kaşıklayasım geldiii :23:

Bugün yediklerimm..

Sabah

Şekersiz çay (alışmam zaman alıcak gibi ) Yağsız kepek ekmeğe tost

Öğle

Sebze çorbası yoğurt

Ara öğün 2 adet mandalina

Akşam buğulama balık...

Sanırım ara öğünlerimi çoğaltmam ve servislerimi kısmam da lazımm puff :31:

Bugün yediklerimm..

Sabah

Şekersiz çay (alışmam zaman alıcak gibi ) Yağsız kepek ekmeğe tost

Öğle

Sebze çorbası yoğurt

Ara öğün 2 adet mandalina

Akşam buğulama balık...
Sanırım ara öğünlerimi çoğaltmam ve servislerimi kısmam da lazımm puff :31:

peliş bence güzel menün.balık süper olmuş akşama.ben oğluma yaptığım çorbadan bazen çok yapıyorum bizde yiyoruz.sanada tavsiye ederim eğer yapmıyorsan.öğünleri çoğaltma konusunda bende kararsızım.karatay diyeti kitabını okudum canan karatay 3 öğün yeter diyo ama diğer çoğu diyetisyen 6 öğün taraftarı.ama emziriyosan insan daha çok acıkıyo sanki.sonuç olarak ara öğün iyi oluyo ya..

peliş bence güzel menün.balık süper olmuş akşama.ben oğluma yaptığım çorbadan bazen çok yapıyorum bizde yiyoruz.sanada tavsiye ederim eğer yapmıyorsan.öğünleri çoğaltma konusunda bende kararsızım.karatay diyeti kitabını okudum canan karatay 3 öğün yeter diyo ama diğer çoğu diyetisyen 6 öğün taraftarı.ama emziriyosan insan daha çok acıkıyo sanki.sonuç olarak ara öğün iyi oluyo ya..

Aynen kuzum bende kızımın çorbasından otlandım :1: tabi biraz sulandırarakk..Çünkü eloş püre kıvamında yiiyo henüz..Emzirmiyorum cnm malesef 3.ayda bıraktı beni :14: Ondanda kilo almaya başladım ben yaa..Karatayın diyetiyle ilgili pek olumle yorumlar okumadım benn ya..Sık sık ve az yemek daha mantıklı sanırım :31:

Dünün menüsü

Sabah 2 dilim ekmem zeytin ve peynirim

Ara öğün elma

Akşam
Fırında tavuk salata..

Haftanın değerlendirmesi....Çok fazla miktarda diyetin ucunu kaçırdım..Pizza yedim karnıbahar kızarması yedim offf :5::5: Artık kaçırmamam lazım.. Kızartma hamur işi yemek yuuuukkk :20::20::20::20:

ben de eskiden olsa hemen zayıflardım :14: doğumdan sonra ne azalıyo ne çoğalıyo. kaldı öyle. :52: yok pardon 1 kilo vermişim. 60 tım 59 olmuşum. 6 ayda verebildiğim kilo bu. eski halme dönmem lazım acilllll. 52 olmalıyım. sinirim bozuluyo yoksa. depresyona gircem. acaip taktım ben bu kilolara. :36:

ben de eskiden olsa hemen zayıflardım :14: doğumdan sonra ne azalıyo ne çoğalıyo. kaldı öyle. :52: yok pardon 1 kilo vermişim. 60 tım 59 olmuşum. 6 ayda verebildiğim kilo bu. eski halme dönmem lazım acilllll. 52 olmalıyım. sinirim bozuluyo yoksa. depresyona gircem. acaip taktım ben bu kilolara. :36:

Evet cnm bende anlamıyorumm yerinde sayıyo sankii :47: Zaten takıcak yer arıyoruzz

Back
X