Pelvik organ sarkmasi

Çok geçmiş olsun önelikle.Fistülünüz nedir acaba? Rektovajinal Fistül mü?

Ameliyatla duzeldiniz mi peki ameliyat olduğunuza memnun musun cevap verirseniz sevinirim

Rektoseliniz var mıydı iyulestiniz mi

bariz yoktu öyle bir sıkıntım, rahim sarkmasi vardi, altta da dogumlardan dolayi bayagi deformasyon genisleme vardi, hepsi gecti. cok şükür iyiyim herhangi bir sıkıntım yok
Peki siz ne ameliyati oldunuz sadece rahmi mi yukarı astirdiniz

Nasıl oldunuz ameliyat oldunuz mu iyulestiniz mi

Merhaba bendede ayni problemler var.Ameliyat ile sonuca ulaşabilir miyim eskisi gibi olabilirsiniz bilmiyorum. Korkuyorum.Ameliyat olan arkadaşlar hayat nasil oluyor ameliyat sonrası.Olmalimiyim sizce.
Siz ameliyat oldunuz mu sizde ne şikayetler vardi

Ameliyatan sonra iylesebildiniz mi musuniz

bariz yoktu öyle bir sıkıntım, rahim sarkmasi vardi, altta da dogumlardan dolayi bayagi deformasyon genisleme vardi, hepsi gecti. cok şükür iyiyim herhangi bir sıkıntım yok
Merhabalar, bende de rahim ve idrar torbası sarkması oldu bir hocaya gittim rahim asma işleminden memnun kalmıyor hastalar sürekli bi gerginlik hissi karın çekilme hissi yaşıyorlar ayrıca tekrar bağlar kopuyor bir daha düşebiliyor o yüzden direk rahmi alalım dedi. Siz astırma işlemi yaptırmışsınız ve üzerinden baya zaman geçmiş memnun musunuz astırma işleminden, bu geçen süre içinde başka sıkıntınız oldu mu, şu anda nasılsınız tavsiye eder misiniz? Birde asıldıktan sonra tekrar düşmemesi için yama yapılıyormuş size yama yapıldı mı? Dönüş yaparsanız çok sevinirim gerçekten çok korkuyorum

Merhaba bendede ayni problemler var.Ameliyat ile sonuca ulaşabilir miyim eskisi gibi olabilirsiniz bilmiyorum. Korkuyorum.Ameliyat olan arkadaşlar hayat nasil oluyor ameliyat sonrası.Olmalimiyim sizce.
Merhaba oldunuz mu ameliyat bana da ameliyat önerildi bende şimdi sizin gibi çok korkuyorum ve çok kararsızım

Merhaba oldunuz mu ameliyat bana da ameliyat önerildi bende şimdi sizin gibi çok korkuyorum ve çok kararsızım
Lütfen cevaplar mısınız 18 yaşındayım genital bölge de bir doluluk hissi başladı garip bir şekilde google yazdığımda direkt rahim sarkması çıktı ama bekarım ilişkiye girmedim çocuk yok olabilir mi kabızlık problemim oluyor bazen sadece ve ailemle bu konular hakkında konusmam imkansız çok korkuyorum suan da kabızım ama korkudan 3 gündür tuvalete cikamadim ne yapacağımı bilmiyorum mümkün mu böyle bir sey yoksa başka bir sey midir lütfen yardımcı olun çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…