Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler pembe abiyeye ne renk ayakkabı aciiill....

babaeski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2008
6
0
86
Kırklareli
arkadaşlar sizden yardım istiyorum..ben sünnet annesi için pembe renkte uzun abiye aldım fakat ayakkabı seçiminde çok kararsız kaldım ne renk ayakkabı almalıyım gümüş olabilirmi:?

evet cnm bencede gümüş şık durur.

gümüş gayeet güzel olur ama pudra pembesi falansa abiyen pudra pembesi ayakkabılar malum hem çok moda hem çok zarif yaşın kıyafetin bayağ hoş olur ama değilse tek renk gümüş....

pudra rengi çok hoş durabilir
gümüş de altın da hoş olabilir hafif bakır tonlu altın rengi

pudra rengi çok hoş durabilir
gümüş de altın da hoş olabilir hafif bakır tonlu altın rengi

Evet pembenin rengine göre Altın tonlu bir şey hoş olabilir ama yine de çok parlak olmasın çünkü Sünnet annesinde biraz daha ağır bir hava bekliyor herkes o yüzden yaşınızı da sordum kuzenlerimin sünnetinde Teyzemi kimse beğenmemişti Anneme sen teyze olarak daha ağır oturaklı olmuşsun sanki sünnet annesi sensin demişlerdi:26:

birincisi abiyeniz uzun ise dekolte yani açık ayakkabı giymelisiniz.(kapalı değilseniz) ikincisi abiyeniz sade mi onun taşları ne renk o da önemli üçüncüsü ise pembe tonlu elbiselere en çok yakışan siyah,altın sarısı,hatta çok uçuk pembe ise kahve tonları ile kombinlenebilir.elbiseye bağlı tamamen :)

lame taşlı bir ayakkabı olabilir yada altın sarısı. ama acık olması gerekiyor önünden bileğe uzanan sık tas süslemeli cok hoş durur bence. Ben de nişanımda bu tarz bir ayakkabı düşünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…