Pembe adet

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
Merhabalar arkadaşlar benim sorum şu pembe adet neyin belirtisidir daha önce hiç pembe gelmedi ya kahverengi ya da kırmızı gelirdi ilk başında dedim sonradan düzelir diye ama 2. Gün bugün pedim bildiğiniz bebek pembesi. Korktum acaba ne olabilir bu bilginiz var mı

mevsimsel faktörler,stres hatta yediğimiz yiyecekler bile özel günlerimizin uzayıp kısalmasında,renginde,azalıp çoğalmasında önemli etkilere sahip... ilk 3 gün açık kahve,pembe,koyu sarı rengindeki akıntılar normal

benimde 1 2 yıl once olmuştu tum gunler pembeydi.. daha sonra et gibi (kan pıhtisi degil) bi parça geldi.korkmustum baya. o ay inanılmaz bel agrim olmuştu hatta ve gecikmem. nedense doktora gitmemisim:O o aydan sonra her seye eski haline döndü normal o gun bugundur :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
Pembe kanamayı bende yerleşme kanaması diye okumuştum.

Benim de tam tersine koyu renkli adet oldu. Iki aydır eşimle bebek calışmalarına başladık ilk ay adetim 2 gün gecikti psikolojiktir dedim öyle gecti bu ay da 2 gün erken geldi ( normalde çok düzenliydi ve 7 gündü) onun üstüne birde çok ağrım oldu ve kahve akıntıyla başlayıp 3 gün camurumsu ama yoğun kanamam oldu bugün 4. Gün ve bulantım var.
Hamile değilim diye düşünüyorum üstüne görme de değil sanki anlayamadım ilk defa oldu

X