Pembe akıntı Sizce bu nedir?

asya5566

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
55
8
36
Selam Kızlar,
Ovulasyon testi ile 4 Kasım Cuma günü en uygun gün olarak düşünüp değerlendirdik.
bugun 9 Kasım çarşamba pembe bir akıntı geldi .Kasıklarımda çok ağrı da var. Sizce bu nedir? Hamilelik belirtisi olabilri mi ? test falan yapsam doğru sonuç verir mi ?

Selam Kızlar,
Ovulasyon testi ile 4 Kasım Cuma günü en uygun gün olarak düşünüp değerlendirdik.
bugun 9 Kasım çarşamba pembe bir akıntı geldi .Kasıklarımda çok ağrı da var. Sizce bu nedir? Hamilelik belirtisi olabilri mi ? test falan yapsam doğru sonuç verir mi ?
Yerleşme kanaması olabilir şuan hiçbir testte çıkmaz adete 2 gün kala test yapmaya başlayabilirsiniz inşaallah allah gönlünüzdekini verir

Selam Kızlar,
Bende aynı senin durumu nu yasiorum şuanda idrar yolları enfeksiyonu varmış sende bi baktır istersen eğer agrin varsa kesin oledir benim göbek altı sancı yapiodu şişlik hissi de vardı inş sende yoktur ama Tedbir alman lazım bence Dr görün

merhaba arkadaşlar acaba yardım edebilir misiniz eşimle tatile çıkacağımız için adet geciktirici primolut kullandım ve korunmasız ilişkiye girdik. 1 hafta boyunca şimdi hapı bırakalı üç gün oldu. Dün pembe bir leke geldi (ilk defa pembe lekeyle karşılaştım bu arada), önce adetim başlıyor diye düşündüm ama arkası kesildi. Ara ara kasık ağrılarımda oluyor acaba implantasyon kanaması olabilir mi ? İlk ilişki günümüzün üstüne 1 hafta geçti

Back
X