pembe akıntı?

zkira

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
62
2
6
26
sevgilimle korunmasız ilişkiye girdik geri çekilme yöntemi ile ama kesinlikle sperm gelmedi ve adetime 14 gün var iken girdik sanirim yumurtlama dönemimde ilişkiden 1 gün sonra az miktarda pembe renkli sıvı geldi ve kasıklarımda ağrı var bu 1 gün sonra gelen pembe akıntı ne olabilir?

Daha önce defalarca hamilelik endişesi yaşamış birisiniz buna rağmen neden korunma yöntemlerini kullanmıyorsunuz?

yasmin
gynelle
yazz24
daha birçok çeşidi var
şunlardan birini al kullanmaya başla da biz de kurtulalım sen de

Kızma ama dedikleri doğru sürekli bu endişeleri yaşamak yerine korun gerçekten.. stres vucuda büyük zararlar veriyo o yüzden kendini boşuna sıkıntıya sokup üzme önlemini baştan al yamda baktın korunmayı unuttun ertesi gün hapı alabilirsin en kötü sevgilin korunsun..

erkek arkadasimla prazarvetif takicaz dedik ama dinlemedi hap alicaktim param yetmedi alamadim

ama hep aynı sorun sen bıkmıyormusun aynı şeyi sormaktan? biz bu başlıkları görmekten bıkıyoruz
o zaman toplanin anket yapın boyle sorular sorulmasin ama benim sorma hakkım var ama senin cevap verme mecburiyetin yok bıktıysan geçersin bakmazsın.

o zaman toplanin anket yapın boyle sorular sorulmasin ama benim sorma hakkım var ama senin cevap verme mecburiyetin yok bıktıysan geçersin bakmazsın.

şimdi biz burda korunmasız ilişkiden sonra acaba sperm kaçtımı acaba hamile olunabilirmi diye anketmi yapıcaz
bunun gibi yüzlerce başlık var sadece onları okusan kafi zaten
kimse sana kötü birşey demedi
madem bu kadar korkuyorsunuz hap için dedik

Geri çekilme yöntemi ile hamile kalınabilir ama boşalma olmadıysa hamilelik imkansız zaten..

kusura bakmayında kurturalım senden demen hiç hoş degildi

Bu sitede defalarca aynı soruyu sordunuz, 2. üyelikler açıp tekrar tekrar sordunuz, insanlar size sürekli cevap verdi, test yapmanız gerektiğini, Doğum kontrol hapı kullanmanız gerektiğini yazdılar.

Korunmasız ilişki yaşıyorsunuz bu sizi ilgilendirir ama sitedeki üslubunuz bizi alakadar eder çünkü kurallar gereği kimseye böyle bir üslupla cevap veremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…