aynı durumayız ben de ıkı yıldır evlıyım ve ıkı yıldır ugrasıyorum. klomen kullandım su an 5 gun gecıktı ama hasta olacagım ben de test yapmaktan bıktım usandım o yuzden test falan yapmıyorum. ama senın adetın 1 gun surduyse yerlesme kanaması gıbı bır sey de olabılır
inşaallah halay görmüyorsundur arkadaşım bence emin olmak için en yakın sağlık ocagına gıt ve Bete Hcg baktır kesin sonuç alırsın tutunma kanamanda olabilirkaydirigubbakcemile32 idrar testi yaptım, biri akşam biri sabah ama ikisinde de çok çok çok silik varla yok arası hatta sanırım kendimin uydurduğu bir çizgi çıktı, yani bu ay da hüsranla noktalandı...
2 idrar testi yaptım, biri akşam biri sabah ama ikisinde de çok çok çok silik varla yok arası hatta sanırım kendimin uydurduğu bir çizgi çıktı, yani bu ay da hüsranla noktalandı...
arkadaşlar mesajlarınız nasıl heyecanlandırdı beni anlatamam... keşke öyle çok isterim ki testler yanılıyor olsun... şimdi resimlerini çekip ekleyeyim dedim ama o denli silik ki çizgiler resimde çıkmıyorlar bile... ama kanda baktırırsam en güzeli olacak öyle değil mi yoksa mr randevum yarın böyle belirsizliklerle girmek istemiyorum allah korusun hamileyken mr'a girip de bu şekilde kaybedersem 2 yıllık hasretimi sonra beni bu vicdan azabından kimse kurtaramaz... evimin yakınında bir sağlık ocağı var ama onlar kanda gebeliğe bakmıyorlar, sanırım en güzeli birean önce devlet hastanesine gitmek... dualarınız benimle olsun arkadaşlar, hayırlısı neyse o olsun...
bence bekleme canım ama devlette verırsen sonuçlarını yarın alabilirsin dr. gidip gebelik testı dediğin zaman ugraştırmıyorlar bence mesaı bıtmeden gıtmelısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?