İlişkiye girdiğin gün mü kan gelmişti?Canim benimde adetime 6 gun vardi esimle iliskiye girdikten sonra lavaboya girdigim.pembemsi akintiyla kan geldi az bisey pecetede. Dedim kesim hamileyim. Cunku daha once bole bisi olmamisti. Ve adetimden bigunonce test yaptim pozatif cikti. InsaAllah sende hamilesindir canim benim.. stres yapmamaya calis..
canım benim hala devam ediyor ama.seninkisi az gelmiş.rengi bazen açık kırmızı bazen kahverengi.Canim benimde adetime 6 gun vardi esimle iliskiye girdikten sonra lavaboya girdigim.pembemsi akintiyla kan geldi az bisey pecetede. Dedim kesim hamileyim. Cunku daha once bole bisi olmamisti. Ve adetimden bigunonce test yaptim pozatif cikti. InsaAllah sende hamilesindir canim benim.. stres yapmamaya calis..
Evet canim aradan 1saat ya ya gecmedii lavaboya gittigimde farkettim. Bide adetime yakin yatagimda cok sicakliyordum.. Rabbim tüm isteyenlere hayirlisi ile hamilelik nasip etsin nsaAllah.. Hamilelerede saglikli gebelikler nasip etsinn .. Aminnİlişkiye girdiğin gün mü kan gelmişti?
Canim insaAllah yerlesme kanamasidir. Ayrica sen sabah yataktan cikmadan bi atesini olcsene canim.. Ates olcme yontemi var bi dene derim..canım benim hala devam ediyor ama.seninkisi az gelmiş.rengi bazen açık kırmızı bazen kahverengi.
Hmm değişikmiş bak bu. Amiiiin aminEvet canim aradan 1saat ya ya gecmedii lavaboya gittigimde farkettim. Bide adetime yakin yatagimda cok sicakliyordum.. Rabbim tüm isteyenlere hayirlisi ile hamilelik nasip etsin nsaAllah.. Hamilelerede saglikli gebelikler nasip etsinn .. Aminn
canım kanamaya döndü ama.yerleşme kanaması olsa bu kadar kan gelmez sanırım.adet kanaması gibi değil daha az ama geliyorCanim insaAllah yerlesme kanamasidir. Ayrica sen sabah yataktan cikmadan bi atesini olcsene canim.. Ates olcme yontemi var bi dene derim..
Erken mi adet oldun yani canım????canım kanamaya döndü ama.yerleşme kanaması olsa bu kadar kan gelmez sanırım.adet kanaması gibi değil daha az ama geliyor
Galiba canım ama tam adet kanaması gibide değil.çörek otu bal tarçın kürünü uygulanmıştım sanırım o erken kanamaya sebep oldu.forumda okudum var böyle başına gelenlerErken mi adet oldun yani canım????
Anladım canım. Regl gününe az kalmış. Hayırlısı bakalım...Galiba canım ama tam adet kanaması gibide değil.çörek otu bal tarçın kürünü uygulanmıştım sanırım o erken kanamaya sebep oldu.forumda okudum var böyle başına gelenler
Canım hamilemiydin?Galiba canım ama tam adet kanaması gibide değil.çörek otu bal tarçın kürünü uygulanmıştım sanırım o erken kanamaya sebep oldu.forumda okudum var böyle başına gelenler