Pembe akintidan sonra gebe olduğunu öğrenen varmi

Debrelisumeyye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
7
0
1
30
Arkadaslar ben aralıkta rahim filmi cekildim filmden sonra adet donemim geldiğinde sancilarim fazlasıyla vardı ama pbir damla pembe ve acik kahve akintidan fazlasi yoktu bende kan testi yaptırdım 1.2 çıktı ama hala adet olmadım böyle olup hamile oldugnu öğrenen varmi acaba

evet canım.bende de aynısı olmuştu.hatta regl oldum diye beklemiştim ama ne gelen vardı ne giden:)bir hafta sonra filan hamile olduğumu öğrendim..

beeeennn

Bende öyle oldum leke geldi kahverengi gibi bende adet oluyorum sandım adetim yakındı devamı gelmeyince test yaptım pozitif çıkmıştı

Evet canım benim eltimde böyle oldu. Hamilelik testi yaptı pozitif çıktı ama regli döneminde pembe akintilari gelmişti hemde 1 hafta boyunca adet oldu diye çok uzulmustü doktora gitti hamileymış doktor bi problem yok bazı anneler bunu yasayabiliyor anormal bi durum yok dedi sende inşallah hamişsindir rabbim yüzünü güldürsun insallah

kizlar merhaba bende de ayni durum var bata 5gun varken yani dun sari akinti icinde pembe leke vardi..
bugun de bi damla geldi
sizin bu leke durumunuzda agriniz var miydi bel ve kasik gibi

kizlar merhaba bende de ayni durum var bata 5gun varken yani dun sari akinti icinde pembe leke vardi..
bugun de bi damla geldi
sizin bu leke durumunuzda agriniz var miydi bel ve kasik gibi
Canım bende adet olacak gıbı sancılar oldu uc gun kasık bel ağrısı bas ağrısı fılan ama sadece pembe akıntı oldu

Merhba kızlar
Bende benzer bi durum yasiorm.bat a 5 gün.kala kahve leke gelmeye başladı.Dün bat.tı dün akşam da açık kırmızı leke geldi adet başlıo dedim ama arkasndn hemen kahve leke geldi.ve hâlâ daha adet başlamadi.az az kahve leke gelio.yarın doktora gitcm artık.adetim neden başlamadı ve neden bu lekeler gelio.anladım.böyle bişey yaşayan var mdr bilemiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…