- 25 Şubat 2009
- 644
- 74
- 648
koltuklarmızın rengi aynı modeli de çok benziyor. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koltuklarmızın rengi aynı modeli de çok benziyor. :)
çok güzel olmuş odanız, tebrik ederim bana bir tek ünitenin arkasındaki duvar kağıdı fazla geldi ama zevk sizinteşekkür edrrim cnm:) salonun rengi meltem
vaaaavv bu oda senin mi, çok güzelmişhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/image-jpg.1124636/
linki koyabildim canım. kontrasttan koyu çıkmış, arkadaşın koyduğuyla aynı renk.
çok güzel olmuş odanız, tebrik ederim bana bir tek ünitenin arkasındaki duvar kağıdı fazla geldi ama zevk sizinevinizin her yerini merak ettik
![]()
baktım canım çok güzelmiş evin güle güle mutlulukla oturun inş. Bişey sormak istiyorum, dikkatimi çekti yatak odanda ip perde kullanarak tuvalet masası tarafını ayırmışsın..Nasıl monte ettiğini öğrenebilir miyim tavana? ben de kapı perdesi olarak yatak odamın kapısına ip perde koymak istiyorum tıpkı kapı boncuğu gibi, bana yardımcı olur musun nasıl monte edeceğim?teşkkr ederm cnm madem merak ettin burdan görebilirsn
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ama-benim-evim-coookk-guzelkiiiiii.769472/
ben çiviyle tututurdum cnmbaktım canım çok güzelmiş evin güle güle mutlulukla oturun inş. Bişey sormak istiyorum, dikkatimi çekti yatak odanda ip perde kullanarak tuvalet masası tarafını ayırmışsın..Nasıl monte ettiğini öğrenebilir miyim tavana? ben de kapı perdesi olarak yatak odamın kapısına ip perde koymak istiyorum tıpkı kapı boncuğu gibi, bana yardımcı olur musun nasıl monte edeceğim?
tek kelimeyle muhteşem benim aklımdaki salon ama inşallah daha ferah bir eve geçince yapıcam kanepelerinnin markası ne ne kadara aldın cnmherkes evinde iddialı renkler kullenmaz ama benim evim kesinlikle PEMBE olmalııııııı
tavana mı çaktın çivileri?ben çiviyle tututurdum cnm
teşekkür edrim cnm allah gönlüne göre versintek kelimeyle muhteşem benim aklımdaki salon ama inşallah daha ferah bir eve geçince yapıcam kanepelerinnin markası ne ne kadara aldın cnm
teşekkür ederim cnm güle güle huzurla otur hşçklteşekkür edrim cnm allah gönlüne göre versintakımlarımı iderden aldım fiyatından emin değilim ama 2buçuk gibi bişeydi galiba
hyr cnm tavana değil.tavanın altında kiriş var kirişin arka tarafına çiviledim önden görünmüyotavana mı çaktın çivileri?
teşekkür edrm cnmDuvar kağıtları dışındaki her şey çok hoş.. güle güle oturun. .
teşekkür ederim cnmCnm coook begendim gule gule otur :)