• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PEMBE AŞKINAAA (salonum)

iderden aldım koltukları ama fiyatını hatırlamıyorum gerçekten.hadriyan koltuk takımı netten bakabilirsiniz
bende pembeyi çok severim ama salon döşeyecek olsam kullanmam siz kullanmışsınız gerçekten çok hoş olmuş ilaveten koltuk takımınıza bayıldım nerden ne kadara aldınız paylaşabilirmisiniz?

Bence çok güzel olmuş, çok da boğmamış odayı. Ferah duruyo. Mis gibi çiçek kokuları geldi burnuma fotoğrafları görünce :KK68:

acıkcası hem renk hem tarz olarak hiç benlik degil eviniz bu yüzden dekorasyon olarak görüş belirtmek istemiyorum ama gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim ki evinize gelen herkes müthiş bir enerji alır ve içi açılır özenmişsiniz heryer tertemiz duruyor güle güle agız tadıyla oturun:)

oturma odanızdaki kilimi cok sevdim cicek desenininden halı kilim hariç pek hoslanmam ama yerde sevwrim karbag kilimleri var öyle onlara benzettim huzurla oturun :)
Yorumlarınızı okuyorum ve birçoğunuda alkışlıyorumm ama ben senin evini göremedim böyle güzel yorumlar yapanın eminim evide güzeldir ... benmi göremedimmm..yoksa evinin resimleri yokmu...

Yorumlarınızı okuyorum ve birçoğunuda alkışlıyorumm ama ben senin evini göremedim böyle güzel yorumlar yapanın eminim evide güzeldir ... benmi göremedimmm..yoksa evinin resimleri yokmu...

cok tesekkür ederim utandım :oops: yorumlarımın cogunu begenmene cok sevindim ; nedense resim yükleyemiyorum belki telefondan yapmaya calıstıgımdan baska yerden de denicem ama evimi begenir misin bilmiyorum begenen oldugu kadar begenmeyende var; umarım begenirsin canım yükleyebilirsem:KK68:

çok büyük cesaret ama gerçekten şahane gözüküyor, ben renklerden acaip sıkıldığım için, sürekli aynı şeyleri görmekten de sıkılıyorum, bu sebeple ev krem beyaz tonlarında...arada koltuk şalları ve aksesuarlarla oynama yapıp ruh halime göre değişim yapıyorum, ama gerçeken çok güzel olmuş, güle güle sıhhatle oturun

çok büyük cesaret ama gerçekten şahane gözüküyor, ben renklerden acaip sıkıldığım için, sürekli aynı şeyleri görmekten de sıkılıyorum, bu sebeple ev krem beyaz tonlarında...arada koltuk şalları ve aksesuarlarla oynama yapıp ruh halime göre değişim yapıyorum, ama gerçeken çok güzel olmuş, güle güle sıhhatle oturun
teşekkür ederim cnm

Bayildim..BAYILDIMMMMMMM.. harika.. baska da bisey diyemicem.. kiskandim :)

Huzurla oturun insanın içi açılıyor :nazar: eşinizin pembeye antipatisi yok galiba :KK9:

çok tatlııı ve iddialı :) güle güle oturuuuun

maşallah yaaa çok ferahlatıcı bir ev insanın içi cıvıl cıvıl olur güle güle oturun inşallahhh :D

:KK49:

sadece pembeye duyduğum yoğun aşkı biraz kıskandı dermişimm:KK49:şaka bi yana önemli olan insanın bi eve girince ferah hissetmesi huzur duyması diye düşünüyorm.o yüzden hiç fikir ayrılığına düşmedik:KK60::KK37:
Çok güzel görünüyor huzurla başlamışsınız bi ömür huzurla oturun inş :KK9:

çok şahane..benim evimde böyle açık tonlar..ama sizinki daha güzel pembiş çok harika renkler..mobilyan da çok güzel..bayıldım...:D

Back
X