Pembe Dolap

Latilokum eşarbın ve kemerin çok şık. yerimseniben
Leptap sevdim çizmelerini benim kısa çizmelerim de aynı renk ve model ama süet değil yerimseniben
Güzel güle kullanın kızlar...
a.s.

lokum kazakların çok güzel ya bayıldım nerden aldın desemolumunekankayizsmile

B&M elbisen çok güzel güle güle ilk defa bize göre bi elbise bulmuşun ya kolu ya boyu kısa yapıyolar uyuz oluyom

LATıLOKUM aldıklarınnın hepsine bayıldım yaaa güle güle giy

LEPTAP çizmelerin tam bana göre benim topuklu çizmelerin yepisyeni duruyo çocuklardan giyemiyorum bebekte var
senin çizmelerden almam lazım en iyisi güle güle giy

B&M elbisen çok güzel güle güle ilk defa bize göre bi elbise bulmuşun ya kolu ya boyu kısa yapıyolar uyuz oluyom

teşekkürederim ,evet canım hemde mango yani
tesettüre hitap eden bi mağza değil ama buldum:teytey:
arminede var triko ama çok pahalı ve kalın :delphin:
bu hem uygun hemde kemer ayakkabı felan süper şık oluyo zemuszemus
:roflol:

Latilokum eşarbın ve kemerin çok şık. yerimseniben
Leptap sevdim çizmelerini benim kısa çizmelerim de aynı renk ve model ama süet değil yerimseniben
Güzel güle kullanın kızlar...
a.s.

teşekkürler hayyal opuyorumnanaktan

lokum kazakların çok güzel ya bayıldım nerden aldın desemolumunekankayizsmile

pendikten aldım lepicim..

LATİLOKUM aldıklarınnın hepsine bayıldım yaaa güle güle giy

LEPTAP çizmelerin tam bana göre benim topuklu çizmelerin yepisyeni duruyo çocuklardan giyemiyorum bebekte var
senin çizmelerden almam lazım en iyisi güle güle giy

teşekkürler sampuancım opuyorumnanaktan

buda benim kuzenimin kınası için mangodan aldığım elbisem

bm ooffff bayildim bunaaa

cok uzun zamandir bu sekilde siyah bir elbise ariyordum ... ama yasadigim yerde bulmak imkansizzzzzzzzzzzzz... yakinlarda amngo var ama hic böyle bir elbise yoktuuuuuuu... kiskandimmmmmm

bm ooffff bayildim bunaaa

cok uzun zamandir bu sekilde siyah bir elbise ariyordum ... ama yasadigim yerde bulmak imkansizzzzzzzzzzzzz... yakinlarda amngo var ama hic böyle bir elbise yoktuuuuuuu... kiskandimmmmmm

outlette olan belki sezon mazalarında olmayabilir canım
sık çıkabilsem dışarı sana alır yollardım
ama küçük oğlumdan dolayı çıkamıyorum bilmiyorumkismile

keske öyle bir imkanimiz olsaydi... ama cok incesin düsünmen bile yeter.. simdi internetten ariycam bakalim... of yaaa

leptap çizmelerine bayıldım ya çok şıkmış bende böyle bişey aramıştım ama bulamamıştım

bunlarda benimm
100_0263.jpg (10.4 KB (Kilobyte))
100_0266.jpg (11.3 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $100_0263.webp
    $100_0263.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_0266.webp
    $100_0266.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 48
http://[URL=http://img16.imageshack.us/i/yenialdklarm1.jpg/] [/URL]

kızlar bunlarda benım aldıklarım çizmeyi kız kardeslerıımın ısrarı uzerıne aldım genelde daha spor cızmeler tercıhımdır rahatlıktan yanayım topuklu bu yasıma kadar gıymedım bugun ayagımdaydı bunlar uzun yol yurunmuyor malesef daha dogrusu ben kendı adıma konusım alıskın degılım ayaklarım agrıdı
dıgerıde puşimi desem şalmı desem hoş bır şal dıyım yerı cok guzel yumusacık

Son düzenleme:
mk.b2_bag_shoulder.jpg

az önce markoofoniden aldım arkadaşlar bunu ...almak isteyenler kaçırmasın hala kalanlar var ... kargo dahil 25 tl
su geçirmez ve çevre dostu ...alışverişçantası olarak adalandırılıyor..katlanıp küçük bir cüzdan şeklini alıyor...
oldukça da büyük ..büyük çanta sevenler varsa benim gibi kaçırmayın ...
mk.b2_single_bag_hand.jpg

Son düzenleme:
Back
X