- Konu Sahibi BenmasMavi
-
bana bundan daha güzel bi iltifat yapamazdın kankam :lepi: çok mutlu oluyorum sen bana böyle diyince :dance:verdiği cevaba bak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bi manyaksın,başkada bişey demiyorumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sağol kankam sağolllreklamsız 20 sayfa,vay be
halk seni istiyo niko:smiley-cool:
estağfirullah nazom olumunekankayizsmile değer verdiğim ve sevdiğim insanlar tarafından sevilmek, bu güzel işte olumunekankayizsmile
nikonumun kendisi yeter valla yaa
nasıl bir nam salmışsa kkda artık aldı yürüdü namı maaşallah nikomuzaa
smillerden geliyo ablası kaydirigubbakcemile3ablacım bu smilelere merakın nerden geliookaydirigubbakcemile3
nikoylan meg ilen tanrıça cancuyu seviyular olumunekankayizsmileniko niko nikoooooo berni seviyimisin seviyisen niden hala arkadaş listemde yoksunnnn :dilcikar:
hoşgeldin bibeğim delikafadulden pazar gezmen güzel geçmiştir inşaallah olumunekankayizsmileyavvv ben daha 122. cevaptayım 200 olmuş bilem
accık yavaş len yetişemiyom
ama geçmişi okurken gülmekten karnıma kramp girdi
nikonum cancanım buradayım ben geçmişi kolaçan ediyom
ona göre soruylan gelcem
ohooo kırmızı ileğene bilem oturttularNikooo pembiş koltuklara mı koydular seni hain karı insan bi haber eder ne sinsisin lan:mymeka:
Neyseki yakaldım. Yuvada yoktun olum var yine bu nikoda bi mokluk diyip kokuyu takip ettimdelikafadulden ahan da enseledim burdakaydirigubbakcemile
Haber etmeyi bırak arkideşlerinin arasına bilem almamışın beni hor görmüşün:1no2:
Arkidişilik tekliflerin yalan mıydı günlerce profil sayfamın önünde yattın kabul ediim die sadece fotolarımı ifal etmek için miydidelikafadulden
işte beklediğim soru arkadaşlarsoruldumu bilmiyim ama en çokkk sevdiğin smiley hankısııı :hulya:
+18 yasak efenim :dilcikar: gerekirse alırız dedik ya alıştık epilatöre diyeee :asigim:kukucanadamı epilatör yapıyosun ustadelikafadulden
vaay mavi markadan da çakıyosun ha :jeyyar: işpirto tommysi o almayanı dövüyolar sana da alim :içelim: yalnız paranı doğru say da ver kız :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:Saatin tommy hilfiger mi loAllaan kurosu seni
Aman iyi ki bi şaşırdık Allah şaşırtmasın yavrum Allah şaşırtmasın
zevkle okuyana bak böyle olmuş kafamçokkarıştı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ohh sonunda bitti kafamçokkarıştı
bütün yorumları zevkle okudum cancanım
kendini kk ya öyle sevdirmişsinki bunu gördükçe çok mutlu oluyorumolumunekankayizsmile
seninle gurur duyuyom nikonum cancanım benim :lepibit lepi )
eğer sen bu koltukta oturuyosan burdaki başarı senin yalansız riyasız olmandan kaynaklanıyo
sorusunu soran dönüp gitmemiş bidaha bidaha gelmiş
içinizde kendimi biraz daha fazla şanslı görüyom
nikonumu ilk gününden beri tanıyorum
tanıdıkça daha çok seviyorum saatlerce tlf görüşmelerimize doyamıyorum
aybiğimle her buluşmamızda mutlaka cancanımızada bağlanırız
kk bana çok değerli iki dost kazandırdı
biri alyaduanınannesi aybiğim kankam
diğeride sensin cancanım:asigim:
iskender yemeğe ne zaman gidiyoz
evet kankam lepiyi msnye taşıdım o kadar küçüktü ki mehtap tanıyamadı kaydirigubbakcemile3bit lepi muhabbetini hatırladım kanka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: hatta mikroorganizma:smiley-cool:
ayrıca resim eklemişsin haberim yok:enbuyukkk:çok beğendim:enbuyukkk:ama neden haberim yok:enbuyukkk::dilcikar: :dilcikar:
madem resim ekledin,şıklığını beğendiğin bi ünlüyü söyle bakıyım bana
böyle dersen üzülürüm ama :kedi: tabi ki bahsettim Aybikim sensiz olur mu olumunekankayizsmile hem mehtap demek sen demek ikinizi tek düşünemiyorum guclubacismile biliyorsun malum sebeplerden seninle fazla irtibatımız olamıyo ondan öyle dedim yani, Mehtabımın hakkını yemek istemem hatun az derdimi dinlemedi kaydirigubbakcemile3nikoncuk seni burda gördüğüme inan çok sevindim
yanlız bazı sorualrın cevap anahtarlarında benim adımı işaretlersin diye bekeldim-yaşadığım hayal kırıklığını anlatmiym hiçohaoldumsmile
bnim merak ettiğim ;benim beğenmediğin huyum?suyum fln da olabilir benim hakkımda beğenemdiğin bişi olsun kafi
pasta yok mu ablası cokacimcoook bi göz attım doğum gününmüş, pastan da nefisti benim payımı ayırmadınız mıNikonummmm önce kaymaklı ekmek kadayıfımı sunayım sana
Evt sorularımı soruyorum
Eşinle yapmak istediğin ama yapamadığın birşey var mı?
Eşinle nerde nasıl tanıştın ilk görüşte mi aşık oldun?
Eşinle en çok ne yapmaktan hoşlanırsın?
Sorulara başka yönden bakma iyi niyetle yazdımsempatiksalakcinni
napim patron vardı da ben mi yollamadım :sm_confused: buna da şükür maksat dükkan işlesin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: iyi hoşta hep öğrenci yolluyosun ama,zaten canları neki..azcık ensesi kalın yollada yolumuzu bulalım bizde hacı
önüne gelene sormasın,sonra polis peşimize takılıyo:1closedeyes:
geldim ve yine bu saate kaldımnikoooo gelmişin
yahu bittim kerataya bak ya ahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
mavi hanım güzelik sırlarımızı herkesle paylaşmayalım yüffen :1closedeyes:
bi de hangi sakız olduğunu söyleseydin bari başka kaldı mı açık etmediğin :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
::
vaay mavi markadan da çakıyosun ha :jeyyar: işpirto tommysi o almayanı dövüyolar sana da alim :içelim: yalnız paranı doğru say da ver kız :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
:
La sabaha kadar uyumadınız mı siz ohaoldumsmile
Kocan ne dedi niko kafa onu yalnız bırakmana :mymeka:
Aip değil mi :mymeka:
bu ne ya sabahlamış :umursamaz:
benım koca benu vururduşutarafagitti:mymeka:
Etıketlerde o bİcİm
güzel hanım, hava nası bakalım:dance::dance::dance:Günaydınlar anam hiç yatmadınız mı ya sabaha kadar lak lak çene yapmışsınız sempatiksalakcinni nikomu kesin nalları dikip uyuyordur mirmirmirmir bugün klavyedeki harfleride zor görür artıkın laelaelaelaelae naniknanik
sen güzellik sırlarımızı vermeye devam edersen ben de sana çakacam :mymeka: :icecream: :roflol:Falım sakız olduğunu söylemedim ki ohaoldumsmile
Ayıpsın çakmam mı sempatiksalakcinni
Ağzına sakız olduk :mymeka:
eşim farketmedi bilelaelaelaelaelae zaten ne zamandır geceleri uyuyamıyorum :2:La sabaha kadar uyumadınız mı siz ohaoldumsmile
Kocan ne dedi niko kafa onu yalnız bırakmana :mymeka:
Aip değil mi :mymeka:
ablacım beni böyle güldürürseniz bende uyku muyku kalmaz delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
senden öne ben dedim sen sus bakalım alsanaalsanasmile
anam heççç uyumamışbu gacılar mirmirmirmir
benim herif olsa kolumdan tuttuğu gibi çeker kaydirigubbakcemile
yiterrrr yaaaa der :mymeka:
farketmiyoki sempatiksalakcinni ne zamandır gece uykularım bozuldu hep tanrıça gacısı yüzünden alsanaalsanasmile kazene 40 soruyu beni gece uyku tutmadığı zaman sormuştum ya ben :içelim::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu ne ya sabahlamış :umursamaz:
benım koca benu vururduşutarafagitti:mymeka:
ablacım ipi düzgün çevir, maviye de söyle, düşücem yoksa
nikomu bugün smile bile koyamaz delikafadulden gözünü açacak hali yoktur şimdi :roflol:
yanlışlıkla başka topiklere neyim gider:roflol: :roflol:
bekliyorum aslıcım olumunekankayizsmile :dance:Kızlar koptum İnanın ya yok bÖle bİŞey nİkoncum cok acaİp bİ soru sormam lazım sana o yÜzden dÜsnÜyorum su anda
kaydirigubbakcemile3Etıketlerde o bİcİm
düzgün etiketler buysa ben daha düzgününü bilmiyorum o zaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
düzgün etiket koyduk bu sefer
yoksa güme giderk yine :umursamaz:
aslıcım bunun sözü olmaz, ne zaman ne olacağını bilemeyiz mapıs damı bu delikafadulden :roflol:Aman haa mapusa neyım gİtmeyın
iyi gezmeler canım arkadaşım olumunekankayizsmile hava güzel ben de kuzularımla çıkayım bi ara kaydirigubbakcemile5 :dance: Şenizbirazdan dışarı çıkcam
bi işaret koysam iyi olur
düzgün etiket koyduk bu sefer
yoksa güme giderk yine :umursamaz:
senden öne ben dedim sen sus bakalım alsanaalsanasmile
anam heççç uyumamışbu gacılar mirmirmirmir
benim herif olsa kolumdan tuttuğu gibi çeker kaydirigubbakcemile
yiterrrr yaaaa der :mymeka:
inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa :1shok: kaçak şirinem gelmiş olumunekankayizsmile
nerdesin sen blogda da yoksun özlettin kendini :mymeka: kafana vurduğuma bakma parmak havada smil bulamadım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin çiçeğim Şeniz görmene hatta okumuş olmana çok şaşırdıminşaallah nasip olursa tanışırız olumunekankayizsmile
sorulmadı ama sen hesaplamaya zahmet etme ben senin yerine direkt beden kitle indeksimi söylim; 23 :lepi: eyvahedigeldismile
boyum senden hele baya baya kısa, kilom normali geçmeye başladı, minyon tipli bişeyim işteburda albümümde bidene resmim var şirinem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?