Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

kızım sen demedinmi buldun derken diye sempatiksalakcinni gayet normal sordum bende sevişmekten haşa söz etmedim -tatlicadiarzu-
ohhh sefam ossun :lepi: düşürdüm ya mapısa senide :mymeka: kaydirigubbakcemile

april:roflol:niko:roflol: van minıt ya van minıt:roflol: :roflol: :roflol: hasta oldum muhabbete offff:roflol: :roflol: :roflol:
arzum bende seni öpem...yabancı değil mekan sahibi,nikomuz kankamız nası olsa:smiley-cool:
niko,demin bişey dedin benle ilgili,hayatta imkansız diye bişey yoktur unutmaapril ve seninle görüşmessem gözüm açık gider
ıssız bir adaya düşsen-tatlicadiarzu-yanına alıcağın 3 kişi:smiley-cool:eşin ve çocuklar hariçşakkıdı

:1hug: aaaaa canim benim, yaziyorum bunu bir kenara, olurda belkim birgün unutursun opuyorumnanaktan

senide sevdim menecer
herkezi sevdim

opuyorumnanaktan
sevgi yumağı oldu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yasakkelime tamam nikoooo, hallettik biz yerimseniben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam bi sorun kalmadı diyorsun yani

vala mavim koltuk koltuk olalı böyle ağır vasıta birini daha görmemiştir sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
Daha var dimi senin düğün derneğe

Kumbaramdaki paralar yeter mi acep sempatiksalakcinni

Ben de seni sevdim gözüm eyvallah buyrunnnnnnnnn
kumbaramdaki para diyo ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kanka çok hızlısın valla a bu gülle gibin maşallah
kültürlü kankanın hali de bi başka oli delikafadulden
beklerkene gazete okuyo :roflol: yalnız kanka sen gazeteyi ters mi tutuyorsun ne :roflol::roflol::roflol:
dik kat et kankaaa uçtuuuuuun
:roflol::roflol::roflol:

La seni alıp napsın ıssız adada

Eşini-çocuklarını bi de çocukların gözlerini kulaklarını kapamak için bant tülbent neyim alır işte

Nikoncanım hayırlı olsun öncelikle
Seni pembe koltuklarda görmek çok güzel valla
Sen hak ettin buraları yakışır sana
Geçmişi okumadım soruldu mu bilmiyorum ama
Eşinle nasıl tanıştın ve evlilik kararını verirken zorlandınmı bende bunları merak ediyorum canımcım

Son düzenleme:
selam kızlar ben burayı bugün gördüm yawsempatiksalakcinni
muhabbet güzelmi mavişim bende geliyim diyomda şimdi dış kapının dış mandalı olmim dedimbilmiyorumkismile
hoşgeldin mavera burası kadınlar hamamı geyik bölümü değil sormadan dalabilirsin canım
Soru yok, sevgi gösterisi var opuyorumnanaktan
Koltuğunda rahat otur şekerim a.s.
editörüm sizden gelecek sevgi değerlidir benim için opuyorumnanaktan
bu çaktırmadan izin verdiniz mi demek aklinialirimsmile rahat olabilir miyiz yani burda sositososito :dance: :sm_cool:
Niko kızzz evlilikte aradıklarını buldun mu nan sempatiksalakcinni
ablacım tabi ki bulamadım :hulya:
pişman mıyım, hayır :2: mutluyum da
ama tabi ki bekarken göründüğü gibi değil hiç bir şey :CüvCüv:
şu da var ki her geçen zaman evliliğimi daha da güzel yapıyor, eşim çocuklarım benim herşeyim :asigim:
Nikonum sorum şudur ;

En son neden ve niçin ağladın bilmiyorumkismile
en son gemi baskınında şehit olan Furkan Doğanın resimlerini ve babasının cenazesinde gördüğüm görüntülerine ağlamıştım mafoldumben
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ilk defa saatlerdir full onlaynsın..höö oldum harbiden:1shok:ben bile girip girip çıktım kk ya,ama senin ışığın hep yeşil..allah ışığını hiç gri yapmasın kanka..-tatlicadiarzu-
yalnız çok yavaşsın usta olmuyo ama:enbuyukkk:

Oyy gurban olurum minik oğluşunaa :asigim:
Hemide iki taneden birini seçecem yaa ne şanslıyım seçenek bol

Beni buraya yazan oğluşuna alırsan sana yeşil gözlü torunlarr viririmaklinialirimsmile sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Yalnız danone konusundaa çok hassasımdır sülemeden edemicim :1closedeyes:
Mesela ben bi danoneylee çok mutlu olurum ve oğluşunda tam benlik ufak şeyleri seven ve mutlu olan tiplerden sanki :asigim:
Kendi de ufak yaa :ecrin_bebek:
Bu konuda birbirimizi tamamliyiz :lepi:
Ayrıcaa şeyy ayana işememek için söz veremem :kedi:

Bu smileylere aşık olmamak da içten deil be nikoncanım bayanssulusmile

Kendi rahatın için kıyafetine dikkat ettiğini kendi vücudundan kendin sorumlu olduğunu sölemen hoşuma gitti vereliniortak

Aslında bu kaynanalarla ilgili sölediklerinden sonra oğlunla evlenme olayını biraz daha düşünmem gerektiğini anladım eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
Aramız kötü olsun istemem akannehir
Neyse zaten onlar büyüyene kadar çok var büyüsünler bakalım öyle düşünürük gaynana sempatiksalakcinni

Heee bide şey dicektim :kedi: Seni sefiorum nikoncanımmm ŞenizŞeniz olumunekankayizsmile ohaoldumsmile

mavi Allah seni napmasın kız maymuna döncez vala :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eşim en çok zeytinyağlı fasulyemi beğenir cokacimcoook
az çok anladım kuzum sıkı bi soru sorasım varda işte o sıkı soruyu bi türlü bulamıyorum ne hikmetsekaydirigubbakcemile3
ben de o sıkıntıyı hep yaşıyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
ama bi kere gecenin yarısı ilham geldi neyi merak ediyorsam sordum kazene, 40 tane felan peşpeşe soru sormuşumdur :roflol::roflol::roflol::roflol:
Senin kıyıda köşende vardır soruların ..aklinialirimsmile
Hadi dök şalvarındaki taşları aklinialirimsmile
şalvarım sökülmüş bacım ,sökülen yerdendende taşlar dökülmüş napcez şimdisempatiksalakcinni
hay sizin şalvarınıza sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Seni yanına alacağını düüşünüosan yanılıosun bayanssulusmile

Önemli olan eşinle çocuklarınla olan yaşantındır canım sen ne kadar mutlu olursan herkese e bunu yansıtırsın zaten kaydirigubbakcemile5
Bir ömür boyu mutluluklar sana canım benim dilerim herşey gönlünce olur opuyorumnanaktan

haaaa birde arada etiket yazacam ona göre sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

niko sorularımacevap vermiyon
hepsi mi soruldu la? annamadım

geçmişini mi kuracalayım şimdi senin?

benim hayatımda elde ettiğim herşey ama herşey imkansız diye sandıklarım olmuştur mavim
ben hep ne istediysem verdi Rabbim ama baya bi acı sıkıntı çekerek a.s olumunekankayizsmile
tatlı hayatta şu haluk Bilgine sataşan kafayı takan hizmetçi var ya onu oynamak isterdim sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
ohaoldumsmile ben demedim niko bak o dedi ...

aklı fikri nerelerde lmaz:

+18 konusuna kovalıyom seni kaydirigubbakcemile
heee benim donumdu:kedi: madem gördün ne bakıyon hala donuma :mymeka:
Görünen don klavuz istemez

puhahahha ben ha aklım orada sempatiksalakcinni
hadi canım sende sositososito
sessiz sakin kadınım yahu :jeyyar:
+18 kesmez beniiii :icecream:
kızlar geberdim muhabbetinize :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

etiketler süper genekaydirigubbakcemile3
ban sökreteryasını kim yazdı.:roflol: bi etikette ben yazcamda bilemiyim.yemiyi :roflol::roflol::roflol:
bi düşünemde yazam kambersiz düğün olmaz

Sessiz sakin kadına bak hizaya gel
Nikonun konusunu da geyiğe çevirdik yazıklar ossun bize batsın bu dünya
geyik bizi bozmaz mavim sırnaşık şeysırnaşık şey sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:

Bacumm geçen seneki enler yarışmasında en nazik en kibar üye ya adaydım sempatiksalakcinni delikafadulden :icecream:
beni de en iyi çıkış yapan üyeye aday göstermişler kim gösterdi çok merak ediyorum :uhm: sırnaşık şey çünkü zira o zaman bırak çıkışı bir iki kişi hariç kimseyle bi iletişimim yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
.
Nikoncanim bu yaz tatil var mi???
Varsa yolculuk nere???
eşim 10 temmuzda izne ayrılacakmış
belki onun askerlik yaptığı yere, gökçeadaya bir gezi yapabilirmişiz gamyoncuiremsu
bilemiyorum eşim bu ne yapacağı belli olmaz :sm_confused: :icecream: :roflol::roflol::roflol:
nikon koltugun hayirli olsun sempatik hatun, kinali kuzum yavru ceylanim , önce okuyup sonra sonra soracagim hala anamdayim gece mesai yapacakmisi
gözlerim seni aradı selayım sağol canımm Şeniz
vala bu gece mesai yapmam şart zira bu sorıları sabaha kadar bitirmem gerek müşteriyi bekletmek olmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

tüüü Allah sizi davul etsin emi:CüvCüv:
ula kızın topiğini geyiğe çevirmişinizyaalsanaalsanasmile
nikonum teşekkür ederim cevabınaolumunekankayizsmile
baban umarım sağdır şu anda rabbim şifa versin şeker hastalığı zordur
ama yinede sinirlide olsa anneni babanı görmüş olman büyük şans
sinirli olmayı eminim oda istemiyordur
hangimiz isterizki bizde bazen hiç istemeden evlatlarımıza çok kızabiliyoruz
helede büyüyüp her şeye kendileri karar vermeye başlayınca

niko kıllarını ne ile alıyorsun?

Pıçaklan kesip sakızlan alıyomuş

etiketler süper genekaydirigubbakcemile3
ban sökreteryasını kim yazdı.:roflol: bi etikette ben yazcamda bilemiyim.yemiyi :roflol::roflol::roflol:
bi düşünemde yazam kambersiz düğün olmaz

Yiyosa yazın kazenin imzasını hatırlatayım dedim zhebanim

Sapık demem şakamdandır sempatiksalakcinni

Elpençe durmam saygımdandır buyrunnnnnnnnn

Birşey de beğendiremiyoz he

Çekyata taktın kafayı ben de senin çocukluğuna inecem dur sen

Çekyat fantazisi aldı başını gidiyor ya hayırlısı bu konuda +18 e dönecek senle ank06 sayesinde kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…