- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Demek iyi ki ha demek iyi ki :mymeka: aha bunu da hakettin gari :mymeka:
Şiddete hayır buyrunnnnnnnnn sempatiksalakcinni
Bak hem sosyal içerikli mesaj veriyom hem de seninle yarıştırıyom görüyon muçok yönlü bi hatunum çook
Mavi atlamışmışaman çekiliyim de şu sorularını sorsun bakalım laelaelaelaelae
sevgi yumağı oldu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:1hug: aaaaa canim benim, yaziyorum bunu bir kenara, olurda belkim birgün unutursun opuyorumnanaktan
senide sevdim menecer
herkezi sevdim
opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yasakkelime tamam nikoooo, hallettik biz yerimseniben
vala mavim koltuk koltuk olalı böyle ağır vasıta birini daha görmemiştir sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:Kısır isteye isteye kısır döngü içinde dönmüşsün sempatiksalakcinni
O da düzgün yazsaydı napiyim :dilcikar:
Eyvallah gözüm :smiley-cool: plak şirketinin sahibesi he :smiley-cool: klas bir konumum varmış vay bea
Loca geleli tee ne vakit oldu sen geriden geliyon nikon uyuzu
kumbaramdaki para diyo ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Daha var dimi senin düğün derneğe
Kumbaramdaki paralar yeter mi acep sempatiksalakcinni
Ben de seni sevdim gözüm eyvallah buyrunnnnnnnnn
kültürlü kankanın hali de bi başka oli delikafaduldenKanka çok hızlısın valla a bu gülle gibin maşallah
april:roflol:niko:roflol: van minıt ya van minıt:roflol: :roflol: :roflol: hasta oldum muhabbete offff:roflol: :roflol: :roflol:
arzum bende seni öpem...yabancı değil mekan sahibi,nikomuz kankamız nası olsa:smiley-cool:
niko,demin bişey dedin benle ilgili,hayatta imkansız diye bişey yoktur unutmaapril ve seninle görüşmessem gözüm açık gider
ıssız bir adaya düşsen-tatlicadiarzu-yanına alıcağın 3 kişi:smiley-cool:eşin ve çocuklar hariçşakkıdı
hoşgeldin mavera burası kadınlar hamamı geyik bölümü değil sormadan dalabilirsin canımselam kızlar ben burayı bugün gördüm yawsempatiksalakcinni
muhabbet güzelmi mavişim bende geliyim diyomda şimdi dış kapının dış mandalı olmim dedimbilmiyorumkismile
editörüm sizden gelecek sevgi değerlidir benim için opuyorumnanaktanSoru yok, sevgi gösterisi var opuyorumnanaktan
Koltuğunda rahat otur şekerim a.s.
ablacım tabi ki bulamadım :hulya:Niko kızzz evlilikte aradıklarını buldun mu nan sempatiksalakcinni
en son gemi baskınında şehit olan Furkan Doğanın resimlerini ve babasının cenazesinde gördüğüm görüntülerine ağlamıştım mafoldumbenNikonum sorum şudur ;
En son neden ve niçin ağladın bilmiyorumkismile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:mavi olm bir kararda dur be alsanaalsanasmile
bi sapık diyosun
bi elpençe duruyosun
yok yavrum kesin çocukluğuna kadar inmemiz lazım:hulya:
sana çekyat şart oldu:jeyyar:böyle diyince bir demet tiyatroyu seyredenler hatırlar bi saldıray vardı
adamın işi gücü bu fantazilerdi o aklıma geldi niyeyse
helou haeyy madame tospa
koltuk fena değil rahat sempatiksalakcinni cesaretim olmasa ne yapıcam başka şansım mı var kaydirigubbakcemile3
evet seni oğluma alırım ama ayana işemek yok tamam mı :roflol::roflol::roflol:
bir de oğlumun daninolarını sen tıkınmıycan, zabah, öle, akşam daninosunu eksik etmicenaklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
ben söylemiyorum kendi yazıyor, çok mutlu olmuştu ekranda kendi yazısını görünce :asigim: o da anası gibi smil eklemeyi seviyor kaydirigubbakcemile3
bi oğlum daha var güççüğümseç beğen gelin biri zeki diğeri yağuşuklu :CüvCüv:
estağfirullah kart ne demek :mymeka: gördüm seni o yeşil gözlerine kurban aklinialirimsmile
daha önce de yazdım olumunekankayizsmile
smil sevgim msnde taa ilk gördüğümde başladı
bir arkadaşım o zamanlar hoşuma gidiyor diye bana bol bol smil gönderirdi. gerçi ben o zamanlar o smillerin kaydedildiğini bilmiyordum, gelene gülüyordum :roflol::roflol::roflol:
hoşuma gidiyor o şirin sevimli bıcırıklar, kaydirigubbakcemile3
eşim kıskanır ama her erkek gibi
genellikle kıyafetlerime karışır malesef sanki her geçen giydiğime bakıyo alsanaalsanasmile
saçma harekete kalkışmam ama bildiğimi okurum :1closedeyes: kendi vücudumun bekçisi benim kimse için değil kendimi rahat hissetmem için dikkat ederim kıyafetlerime a.s
herkes kayınvalidesiyle iyi anlaştığını zanneder ta ki bir yerden patlak verene kadar
kaynana ilişkisi arkadaş ilişkisini de andırır, nasıl bazen anlaşamayız, soğuruz aramız açılır, kaynana olayında da öyle olur
tek fark arkadaşınla kopabiliyorsun ama kaynananla kolay kolay kopamıyorsun...
mavi Allah seni napmasın kız maymuna döncez vala :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Valla ne demek istediğini ben de annamadım sempatiksalakcinni
Sarı uzun muzdan bahsediyo la işte sempatiksalakcinni
Aradıklarını derken aklinialirimsmile
Niko kafa bi soru daha eşinin yerken parmaklarını yediği yemeğin nedir kuzum
Yada soru şöyle de olabilü ; eşinin yerken tabağı kaldırıp kafana fırlattığı yemek nedir
ben de o sıkıntıyı hep yaşıyorum sırnaşık şeysırnaşık şeyaz çok anladım kuzum sıkı bi soru sorasım varda işte o sıkı soruyu bi türlü bulamıyorum ne hikmetsekaydirigubbakcemile3
Senin kıyıda köşende vardır soruların ..aklinialirimsmile
Hadi dök şalvarındaki taşları aklinialirimsmile
hay sizin şalvarınıza sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:şalvarım sökülmüş bacım ,sökülen yerdendende taşlar dökülmüş napcez şimdisempatiksalakcinni
april:roflol:niko:roflol: van minıt ya van minıt:roflol: :roflol: :roflol: hasta oldum muhabbete offff:roflol: :roflol: :roflol:
arzum bende seni öpem...yabancı değil mekan sahibi,nikomuz kankamız nası olsa:smiley-cool:
niko,demin bişey dedin benle ilgili,hayatta imkansız diye bişey yoktur unutmaapril ve seninle görüşmessem gözüm açık gider
ıssız bir adaya düşsen-tatlicadiarzu-yanına alıcağın 3 kişi:smiley-cool:eşin ve çocuklar hariçşakkıdı
hoşgeldin mavera burası kadınlar hamamı geyik bölümü değil sormadan dalabilirsin canım
editörüm sizden gelecek sevgi değerlidir benim için opuyorumnanaktan
bu çaktırmadan izin verdiniz mi demek aklinialirimsmile rahat olabilir miyiz yani burda sositososito :dance: :sm_cool:
ablacım tabi ki bulamadım :hulya:
pişman mıyım, hayır :2: mutluyum da
ama tabi ki bekarken göründüğü gibi değil hiç bir şey :CüvCüv:
şu da var ki her geçen zaman evliliğimi daha da güzel yapıyor, eşim çocuklarım benim herşeyim :asigim:
en son gemi baskınında şehit olan Furkan Doğanın resimlerini ve babasının cenazesinde gördüğüm görüntülerine ağlamıştım mafoldumben
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
niko sorularımacevap vermiyon
hepsi mi soruldu la? annamadım
geçmişini mi kuracalayım şimdi senin?
benim hayatımda elde ettiğim herşey ama herşey imkansız diye sandıklarım olmuştur mavimNikon kafa söyle bakalım hayatında hiç imkansız dediğin sonra da olan şey var mı ?
Ben imkansız aşklar için yaradılmışım..
Ne sevilmeyi bilirim ne unutmayı...
Kayboldum kuytusunda yalnızlığımın ...
Böyle bi şarkı vardı dimi la sözleri böylemiydi sallamışmıyım sempatiksalakcinni
tatlı hayatta şu haluk Bilgine sataşan kafayı takan hizmetçi var ya onu oynamak isterdim sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:Anaaa ohaoldumsmile o şalvarın altından gözüken don seninkimiydi ohaoldumsmile
Ben de diyom bu kalabalığın içinde donu gözüken gacı kim böyle sempatiksalakcinni
İyi işte şalvarın sökükse yerdeki taşları topla sen de sempatiksalakcinni
Nikonum prenses kafam hangi dizide rol almak isterdin acaba opuyorumnanaktan
ohaoldumsmile ben demedim niko bak o dedi ...
aklı fikri nerelerdelmaz:
+18 konusuna kovalıyom seni kaydirigubbakcemile
heee benim donumdu:kedi: madem gördün ne bakıyon hala donuma :mymeka:
Görünen don klavuz istemez
kızlar geberdim muhabbetinize :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
puhahahha ben ha aklım orada sempatiksalakcinni
hadi canım sende sositososito
sessiz sakin kadınım yahu :jeyyar:
+18 kesmez beniiii :icecream:
geyik bizi bozmaz mavim sırnaşık şeysırnaşık şey sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:Sessiz sakin kadına bak hizaya gel
Nikonun konusunu da geyiğe çevirdik yazıklar ossun bize batsın bu dünya
beni de en iyi çıkış yapan üyeye aday göstermişler kim gösterdi çok merak ediyorum :uhm: sırnaşık şey çünkü zira o zaman bırak çıkışı bir iki kişi hariç kimseyle bi iletişimim yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Bacumm geçen seneki enler yarışmasında en nazik en kibar üye ya adaydım sempatiksalakcinni delikafadulden :icecream:
eşim 10 temmuzda izne ayrılacakmış.
Nikoncanim bu yaz tatil var mi???
Varsa yolculuk nere???
gözlerim seni aradı selayım sağol canımm Şeniznikon koltugun hayirli olsun sempatik hatun, kinali kuzum yavru ceylanim , önce okuyup sonra sonra soracagim hala anamdayim gece mesai yapacakmisi
niko kıllarını ne ile alıyorsun?
etiketler süper genekaydirigubbakcemile3
ban sökreteryasını kim yazdı.:roflol: bi etikette ben yazcamda bilemiyim.yemiyi :roflol::roflol::roflol:
bi düşünemde yazam kambersiz düğün olmaz
mavi olm bir kararda dur be alsanaalsanasmile
bi sapık diyosun
bi elpençe duruyosun
yok yavrum kesin çocukluğuna kadar inmemiz lazım:hulya:
sana çekyat şart oldu:jeyyar:
böyle diyince bir demet tiyatroyu seyredenler hatırlar bi saldıray vardı
adamın işi gücü bu fantazilerdi o aklıma geldi niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?