• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Koltuk Konuklarını Ağırlıyor...

ecinnilicim eşin nasıl evlenme teklifi etti?

ilk karşılaştığımız gün seni seviyorum sana aşığım dedi. sana inandırıcı gelmeyebilir sadece yaşayarak görebilirsin bunu dedi.hayatım boyunca seni aradım dedi. bende onu gördüğümde aynını düşünmüştüm. ertesi gün el ele tutuştuk ve sanki yıllardır berabermişiz gibi başladı ilişkimiz.. her gün deli gibi evlenme teklifi etti tabi. kapımda bağıra bağıra şarkılar söylerdi. mahallem iyi tanır kendisini sempatiksalakcinni
en son evlenme teklifini ettiinde ağlıyorduk. uzaktık ve hemen nikahımızı yaptık. şimdi düğün zamanı :asigim:

ağlıcam şimdi çok ekşınlı bi aşk hikayem var mafoldumben

evet bunu bilirim..
bana zarar vermediği sürece sorun etmem. görmezden gelirim. kötü anılarımı, eksik yanlarımı anlatırım kıskanmasın diye. komşunun kaz görünen tavuğu olduğumu idda ederim. kıskanılmaktan zevk almam. kıskanılacak şeylere sahip olduğumuda düşünmem... kıskanılmak bir başarı değildir. bundan zevk alınması ezikliktir..
hayatta bana zarar verdiği halde yüzüne vurmadığım , arkadaşlığımı mesafeli olarak sürdürdüğüm insanlar vardır. kıramam kimseyi kimseyi kırılsamda ...

evet bende aynen böyle yapıyorum. çoğunlukla hayatımda ki güzel gelişmeleri paylaşmıyorum.. kötü gün dostu tabiki önemli ama sevinçlerimizden güzel haberlerimizdende hiç lekesiz mutluluk duyan "iyi gün dostu" olabilmekde önemli..

sana mutluluklar dilerim.. umarım her şey gönlünce olur...

evet bende aynen böyle yapıyorum. çoğunlukla hayatımda ki güzel gelişmeleri paylaşmıyorum.. kötü gün dostu tabiki önemli ama sevinçlerimizden güzel haberlerimizdende hiç lekesiz mutluluk duyan "iyi gün dostu" olabilmekde önemli..

sana mutluluklar dilerim.. umarım her şey gönlünce olur

Amiin canım çok teşekkür derim :)):kedi:

nikinin tuhaflığından olsa gerek sana karşı bir önyargı ve antipatim vardi çok ukala olduğunu düşünüyordum:kedi: çok içten , samimi candan çok esprili ve şekermişsin seni tanımama frsat verdiği için maviye teşekkür edeyim burdan boshayallersmile

Emin adımlalarla ilerlediğin yolda yaptığın ve yönünü değiştirmene neden olan ilk hatanda dudaklarından dökülen kelime neydi?

bu arada kaşla göz arasında sende uçup gidiyorsun umarım buraları bırakmassın
allah yolunu izini açık etsin bir yastıkta kocayın inşallah boshayallersmile

Merhaba ecinnili bende hangi okul mezunu olduğunu ve mesleğini merak ediyorum. Show women falan mısın acaba? sempatiksalakcinni

Fıstık kayıplara karıştın barones aaaa kaldırır ben otururum koltukuna hemde çeyizcağızına göndermeyiz bak koltukua ama cevapsız bırakma bizi sempatiksalakcinni

Aaayy, ben burayı yeni gördüm ama ya...alsanaalsanasmile

Cinnim, de bakayım hele, hihoyyyt Şeniz kaydirigubbakcemile5

Balayına giderken yanına almayacağın üç şey?
sempatiksalakcinni

Ecinnili bundan önceki hayat zırvalığı gerçek olsaydı eğer sen bundan önceki hayatında neydin yada ne olmak isterdin? -tatlicadiarzu-

nikinin tuhaflığından olsa gerek sana karşı bir önyargı ve antipatim vardi çok ukala olduğunu düşünüyordum:kedi: çok içten , samimi candan çok esprili ve şekermişsin seni tanımama frsat verdiği için maviye teşekkür edeyim burdan boshayallersmile

teşekkür ederim twety olumunekankayizsmile

Barones sır saklayabilirmisin yoksa iki kişinin bildiği sır değilmidir? aklinialirimsmile

sır saklarım iki kişinin bildiği sır olmasada yerimseniben
Eti cin söyle hele nolur bu pihterle ednanın hali :delphin:
valla bihterin intaar edeceğini ve ednının madara olacağını bildiğimize göre ...sempatiksalakcinni

Merhaba ecinnili bende hangi okul mezunu olduğunu ve mesleğini merak ediyorum. Show women falan mısın acaba? sempatiksalakcinni

işletme terkim :kedi:sevgilicağzım bırak dedi muhasebe oku benim muhasebemi tut. sonra iflas etti sempatiksalakcinni o günden kelli ev kızıyım sempatiksalakcinni
yemek üzerine bi işyeri düşünüyorum bu sene netleşir. burdan duyururum inşlh kaydirigubbakcemile5

Emin adımlalarla ilerlediğin yolda yaptığın ve yönünü değiştirmene neden olan ilk hatanda dudaklarından dökülen kelime neydi?

bu arada kaşla göz arasında sende uçup gidiyorsun umarım buraları bırakmassın
allah yolunu izini açık etsin bir yastıkta kocayın inşallah boshayallersmile

amiiin canım güzel dileklerin için çok teşekür ederim :kedi:

nişanlanmıştım. bir gecede ayrılma kararı aldım. ablamı uyandırdım . cümle şuydu :
''deniz kalk ! (ablam) ben ne yapıyorum acil ayrılmam ,hayatımı değiştirmem lazım !''

denediim o gün datlumzemuszemus....çokda güzel olducokacimcoook tek fazla gelen şey et bulyon du:gitme:1 adet fazla geldi sanırım...tarif için teşekkür tekrar baby..Şeniz

beğenmene çok sevindim :kedi:öperim kocaman :asigim:

Fıstık kayıplara karıştın barones aaaa kaldırır ben otururum koltukuna hemde çeyizcağızına göndermeyiz bak koltukua ama cevapsız bırakma bizi sempatiksalakcinni

düğün hazırlıkları çok yoğun o yüzden anca düşebildim buraya :)) :kedi:

Aaayy, ben burayı yeni gördüm ama ya...alsanaalsanasmile

Cinnim, de bakayım hele, hihoyyyt Şeniz kaydirigubbakcemile5

Balayına giderken yanına almayacağın üç şey? sempatiksalakcinni

oy kuzum aprilimŞeniz
balayına giderken yanıma alacağım üç şey :
bilgisayarım. üstbaşım. kocam aklinialirimsmile

Ecinnili bundan önceki hayat zırvalığı gerçek olsaydı eğer sen bundan önceki hayatında neydin yada ne olmak isterdin?

woooo çok güzel soru CADIARZU

ömer hayyamın sevdiceği cihan olmak isterdim :asigim:

Harbiden jarnana süper soru sormuş seninde cevabın pek afilli olmuş heee :) kolay gelsin güzelim balayından dönünce anlatcan bize dimi nasıl geçtiğini kaydirigubbakcemile2

sorunun güzelliğine bakarmısınız yaaa... nasıl incelikli bi soru. bende kendime sordum cevabını bulamadım ama yinede beyin fırtınası yapmak iyi geldi:)

bu topice uğramadan duramıyorum:) sanırım pazartesi pembe koltuk başkasına devredilecek.. hadi bakalım ordada inşallah böyle güzel sorular ve samimi cevaplar olur...

Canım benimmm,koltukta oturuyormuşsun duydum,bir koşu geldim.
Bir baktım,Bezgin Bekire rakip olacak bir çöküntü koltuktaohaoldumsmile
De baken sen bana,gelirken sana ne getireyim gidemediğim Dubai,ıspanya ve Fransa gezisinden:roflol:
Uyy,şaka bir yana pembe koltuktan evlilik tahtına geçen küçük kardeşim,seni çok seviyorum,bir ömür mutlu ol..
Sorumu da sordum ya,ben gidiyorum,döndüğümde sendeyim,taze gelinin elinden biraz mantı yerim sanırımsempatiksalakcinni

Canım benimmm,koltukta oturuyormuşsun duydum,bir koşu geldim.
Bir baktım,Bezgin Bekire rakip olacak bir çöküntü koltuktaohaoldumsmile
De baken sen bana,gelirken sana ne getireyim gidemediğim Dubai,ıspanya ve Fransa gezisinden:roflol:
Uyy,şaka bir yana pembe koltuktan evlilik tahtına geçen küçük kardeşim,seni çok seviyorum,bir ömür mutlu ol..
Sorumu da sordum ya,ben gidiyorum,döndüğümde sendeyim,taze gelinin elinden biraz mantı yerim sanırımsempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

dilarem ajkum benim :1hug:
gidemediğin dubai gezisinden martini istedimdi
gidemediğin fransa gezisinden şarap istedimdi
gidemediğin ispanya gezisinden gene şarap istedimdi
sempatiksalakcinni
yoksa benim yüzümden mi gidemiyon bilmiyom artık CADIARZU
canım arkadaşım sen geldinde mantılar açmadım mı elceğizlerimlen. bi sene olcak ha gelmeyeli. artık çok şey değişti. mantı yerine salatalar yapıyom. tatlı yerine meyve kakalıyom sempatiksalakcinni ama sen gel beraoşumlan mantıda açarım sarmada sararım canımsın benim. sanaldan tanışılıp bu derece yakın dost olabilineceğinin örneğini oluşturduk biz... sen aslı tuce sevde yasemin çalıkuşum esmerim hayırsız füs:asigim:
ağlıcam lan yazamıcam:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X