Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki yerleşme kanamasıdır doktorunuza danışsaydınızKızlar ben yeni öğrendim 4 haftalık hamileyim pembe leke geliyor iki gündür şimdi pecetede farkettim hasta olcak gibi karnım ağrıyor nedir sizce
Daha gitmedim kadindoguma yarın kan vermeye tekrar gidecem söyleyecek sağlık ocağına gittim iki üç gün kan da baktılarBelki yerleşme kanamasıdır doktorunuza danışsaydınız
Regl tarihiniz ne zaman bende regl tarihimin geçmesini bekliyorum hamilelik testti için değeriniz ne çıktıDaha gitmedim kadindoguma yarın kan vermeye tekrar gidecem söyleyecek sağlık ocağına gittim iki üç gün kan da baktılar
Bazen çok az çekilde bir iki gün sürebiliyor sağlık ocağı size hamilesiniz dediyse inşallah bir sorun yokturBenim bildiğim yerleşme kanaması 1 kere olur.
Evet kesinleşti.suan leke herzamn gelmiyor geçti şuandaBazen çok az çekilde bir iki gün sürebiliyor sağlık ocağı size hamilesiniz dediyse inşallah bir sorun yoktur![]()
Benim iki gün oldu adet geceli.dört gün önce test yaptım çıktı kan verdim 34 ile öğrendim iki sonra 57 oldu yarın verecem adet tarihim geçtiği için dört gün bekle hızlı çıkar degerin dedi ebe baklm.Regl tarihiniz ne zaman bende regl tarihimin geçmesini bekliyorum hamilelik testti için değeriniz ne çıktı
Ya çok iyi allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBenim iki gün oldu adet geceli.dört gün önce test yaptım çıktı kan verdim 34 ile öğrendim iki sonra 57 oldu yarın verecem adet tarihim geçtiği için dört gün bekle hızlı çıkar degerin dedi ebe baklm.
Yani kısaca dört gün ara verdik yarın tekrar vereceğim baklm hayırlısı ebe üç dört gün bekle değerin katlayacak mı dedi.gecen sene ben kimyasal geçirdimBenim iki gün oldu adet geceli.dört gün önce test yaptım çıktı kan verdim 34 ile öğrendim iki sonra 57 oldu yarın verecem adet tarihim geçtiği için dört gün bekle hızlı çıkar degerin dedi ebe baklm.
İns canım benim rabbim bekleyen herkezin kucağını doldursun.Ya çok iyi allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım iki gün sonra ikiye kutlaması gerekiyor ama iki katına cıkmamıs gibi umarım iyi haberler alırsınBenim iki gün oldu adet geceli.dört gün önce test yaptım çıktı kan verdim 34 ile öğrendim iki sonra 57 oldu yarın verecem adet tarihim geçtiği için dört gün bekle hızlı çıkar degerin dedi ebe baklm.
Canım iki gün sonra ikiye kutlaması gerekiyor ama iki katına cıkmamıs gibi umarım iyi haberler alır