Pembe lekelenme

Kızlar benimde 22 si cuma adet günüm çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım perşembe günü sabah kırmızıya döndü daha kahverengi akıntıda daha fazla gelmişti hah dedim söküldü adet oldum ama kesildi pedi değiştirdim yeni pede bir daha gelmedi normalde ilk 3 gün aşırı yoğun gelirdi benim böyle bişey yaşayıp hamile olan var mı ?

2 tüplü olupta hamile kalamayanda var yani nasip Allah verirse verir endişelenme
Evet galiba bi dış gebelik geçirdim sol tüpüm kapalıymış benim dış gebelik sağ da oldu ne zamandır kapalı sol bilmiyoruz ama o ay tek ilişki ile sağdan hamile kalmıştım nasip olmadı yani olduran Rabbim olduruyor gerçekten inşaAllah bu defa sağlıkla hayırlısı ile kolayca yine olur Allah razı olsunn🌷❤️

Evet galiba bi dış gebelik geçirdim sol tüpüm kapalıymış benim dış gebelik sağ da oldu ne zamandır kapalı sol bilmiyoruz ama o ay tek ilişki ile sağdan hamile kalmıştım nasip olmadı yani olduran Rabbim olduruyor gerçekten inşaAllah bu defa sağlıkla hayırlısı ile kolayca yine olur Allah razı olsunn🌷❤️
Bende dış gebelik geçirdim çok zor biliyorum Allah büyük

Kızlar benimde 22 si cuma adet günüm çarşamba kahverengi lekelenme yaşadım perşembe günü sabah kırmızıya döndü daha kahverengi akıntıda daha fazla gelmişti hah dedim söküldü adet oldum ama kesildi pedi değiştirdim yeni pede bir daha gelmedi normalde ilk 3 gün aşırı yoğun gelirdi benim böyle bişey yaşayıp hamile olan var mı ?

Evet çok zor cidden size de çok geçmiş olsun 🥲
Allah razı olsun ne zamandır bebek.istiyorsun

Allah razı olsun ne zamandır bebek.istiyorsun
Ağustos ayında yaşadım dış gebeliği Ocak ayında da rahim filmi çekildim o ay denemedik şubatta da denemedik bu ay ilk defa deniyorum benim bir oğlum da var üç buçuk yaşında

Ağustos ayında yaşadım dış gebeliği Ocak ayında da rahim filmi çekildim o ay denemedik şubatta da denemedik bu ay ilk defa deniyorum benim bir oğlum da var üç buçuk yaşında
Allah bağışlasın benimde bir tane olsa sağlam.imanli sağlıklı olsa yeter bana

Allah bağışlasın benimde bir tane olsa sağlam.imanli sağlıklı olsa yeter bana
Olsun Rabbim birden fazla da nasip etsin bende öyle diyordum ama tek çocuktan sonra da zor oluyor tek kalıyor arkadaş sıkıntısı oluyor kardeş görüyor duyuyor talep ediyor yani bir tane de olsun tabi de hazinesi geniş Rabbimin sağlıkla sıhhatle bir tane daha olsun yada fazlası 🤭😌

Olsun Rabbim birden fazla da nasip etsin bende öyle diyordum ama tek çocuktan sonra da zor oluyor tek kalıyor arkadaş sıkıntısı oluyor kardeş görüyor duyuyor talep ediyor yani bir tane de olsun tabi de hazinesi geniş Rabbimin sağlıkla sıhhatle bir tane daha olsun yada fazlası 🤭😌
Haklisin benim için şuan o kadar zor ki bir tane olsa yeter bana diyorum

Amh düşük cikiloat kisti var yaş 35 geçen yıl dış gebelik gecirdim
Bende 29 olacağım Allah izin verirse instagram hesabınız var ise orda bir ebenin günlüğü sayfası ebru hanım var orda takviyelerle amh yükselen kolay hamile kalan olmuş bende kullanmayı düşünüyorum destek olarak orayı bi inceleyin takip edip bi okuyun yorumları isterseniz

Bende adetime bir hafta kala çok hafif pembe bir lekelenme gördüm yani normal akıntım pembemsiydi tek seferlik bişeydi erken adet olucam galiba diye düşünürken normale döndü ve bu ay gebe olduğumu öğrendim 🥹
Merhaba lekelenmeden kaç gün sonra öğrendiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️

Back
X