Pembe lekelenme

Şu mübarek ramazanda oruçlu ve hamile halimle dua ediyorum rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah 🥹 ben 4 yıl sonra hiç beklemediğim anda mucize bir gebelik haberi aldım bu mübarek günlerde 🥹 rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
duana talibim

Bende 29 olacağım Allah izin verirse instagram hesabınız var ise orda bir ebenin günlüğü sayfası ebru hanım var orda takviyelerle amh yükselen kolay hamile kalan olmuş bende kullanmayı düşünüyorum destek olarak orayı bi inceleyin takip edip bi okuyun yorumları isterseniz
Insatgram hesabım yok ama dur bakacam Allah razı olsun canimm

Insatgram hesabım yok ama dur bakacam Allah razı olsun canimm
Aynen sen bi bak incele bir şekilde cidden çok güzel olumlu dönüşler olmuş takviyeler sayesinde çoğu insan tüp bebekten dönmüş evvela Rabbimin izni sonra inşAllah vesile bi denenilebilir Rabbim size de bana da isteyen herkese de hayırlı şekilde hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin amin 🌹

Aynen sen bi bak incele bir şekilde cidden çok güzel olumlu dönüşler olmuş takviyeler sayesinde çoğu insan tüp bebekten dönmüş evvela Rabbimin izni sonra inşAllah vesile bi denenilebilir Rabbim size de bana da isteyen herkese de hayırlı şekilde hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin amin 🌹
Olur mu benimde doğal yoldan

Olur mu benimde doğal yoldan
Olur tabi Allah’ın izniyle niye olmasın bu kadar karamsar olmaa dua et bolca ve dediğim gibi o sayfa da masajlar takviyeler var onlara bak dene bi eşin de sende bir şey kaybetmezsiniz bir de en önemlisi kafadan atmak gerek bu cümle çok sıkıcı biliyorum ama malesef öyle çünkü ben oğluma öyle hamile kaldığımı öğrendim ilk yani o ay umudum yok düşünmedim kafa başka şeylere gidik olmuştu o dış gebelik zamanı da oğlum rahatsızdı onun derdine düştük derken hamilelik zerre aklımız da yoktu zaten afedersin tek ilişki olmuştu baktık ki tutmuş ama nasip olmadı yani cidden stres en büyük etken kafadan bi atmak şart rahatla

Bende adetime bir hafta kala çok hafif pembe bir lekelenme gördüm yani normal akıntım pembemsiydi tek seferlik bişeydi erken adet olucam galiba diye düşünürken normale döndü ve bu ay gebe olduğumu öğrendim 🥹
Aynısını bende yaşadım ama adet günümü bekliyorum 2 gün sürdü lekelenme ama peçeteye geldi adet olacam diye bekliyorum.

Benim adetim 9 unda bitti dün ilk defa pembe leke gördüm damla damla ve bu sabahda aynı damla damal pembe leke neden olur

İki gündür karnım sancılandi tam adet olamadım kahverengi olarak geliyor.Tam sökülmedi adetim
Hersey O nün elinde en imkansız sandığımız anda öyle dediği olur ki tüm evrenin buna gücü yetmez ama O yapar bazende olmuş olacak şey tersine çevirip oldurmaz

Back
X