Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gelinliğimin altına pembe ya da mor ayakkabı o tonlarda bir çiçek ve kurdele istiyorum.![]()
içinden geleni yap bence.. hiç düşünme.. o gün senin günün olacakk herşey istediğin gibi olsun.:)
renkli ayakkabı ve çiçeği büyük ihtimal kullanırım da şimdi pembe ayakkabı ve çiçeğe kırmızı kurdele hoş durmaz diye ona uygun renk isterim ama tabi evdekiler buna ne dicek bilmiyorum.![]()
çiçeğede pembe kurdele yaparsın olur biter:) dediğim gibi bu senin günün kendini dinle bir tek, tadını çıkar şeker şeker olmanın.:)
hoş ama biraz daha şık olabilirdi :44: nede olsa gelinlik ayakkabısı.. bende pudra rengi düşünüyorum.. arkadaşımın da gelin çiçeği pembeydi..ayakkabısıda pembe tüylüydü,pembe göz makyajı çok şirin oldu yaa..![]()
hoş ama biraz daha şık olabilirdi :44: nede olsa gelinlik ayakkabısı.. bende pudra rengi düşünüyorum.. arkadaşımın da gelin çiçeği pembeydi..ayakkabısıda pembe tüylüydü,pembe göz makyajı çok şirin oldu yaa..![]()
Ben de gelinliğimin altına pembe ya da mor ayakkabı o tonlarda bir çiçek ve kurdele istiyorum.![]()
bende mor fuşya turuncu yeşil gibi renklerden birini tercih etmek istiyorum zaten mecburen boy farkı olmasın diye babet giyeceğim zaten erkek arkadaşım bende 3 4 cm kısa bilegelin çiçeği dekorasyon hepsi uyumlu olsun istiyorum inşalla seneye olucak sende güle güle giy canım gelinliğinede baktım çok sade hoş hadi hayırlısı
![]()