Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe sac kullananlar varmi?

Evet malesef o yonden zor.
Bi ara mavi kullandim. Guzeldi.
Tam attigim fotidaki gibiydi. Iyi bir kuafore yaptirmistim.
Simdi kucuk bi ilcedeyim. Beceremiyorlar bu renkleri.
Ombre yapamayan insanlar. Cesaret edemiyorum bu renklere 😂
Ya ne guzel mis bayildim ama ben tamamini boyle istiyorum iste ya pembe yada bu sekilde ama pembe daha agir basiyor

Evet malesef o yonden zor.
Bi ara mavi kullandim. Guzeldi.
Tam attigim fotidaki gibiydi. Iyi bir kuafore yaptirmistim.
Simdi kucuk bi ilcedeyim. Beceremiyorlar bu renkleri.
Ombre yapamayan insanlar. Cesaret edemiyorum bu renklere 😂
Bu da çok güzelmiş ama ben Blue_Peri Blue_Peri profilindekinden istiyorum.

Kizlar uzun suredir saclarimi farkli bir renge boyamak istiyorum pembe yada lacivert beyaz tenli oldugum icn yakisicagini dusunuyorum ama nasil boyarim bilmiyorum daha once boyayan varmi varsa nasil yapti? Ne kullandi?
Ben yaptım. Mora boyadim. Çok da kolaydi simdi benim yaptıklarımı yaparsan hicbir sey olmaz saçına. Oncelikle acman gerekiyor. Ilk kez acilacaksa saclarin kolay olur. Ama en onemli sey içerisinde omegaplex olan bir acıcı ile açman. Benim saçım orta kahveydi. Bir bucuk sene kadar kizil yaptim uzerine kahve boyandi. O saçı actim bal rengine kadar. Mor icin bal rengi yetiyor. Pembe icin daha da acman gerekebilir. Bir markanin omegaplexli acicisi var foto yuklerim. O madde sacj koruyor. Saatlerce bekletirsen beklet yakmiyor. Yabanci youtuberlar aciciyi surup uyuyorlarmis cunku hicbir sey olmuyor saca. Ben 3 saat beklettim. Acmadan once iyice taradim. Tutam tutam alip krepe yaptim. Geçişli olsun küt küt durmasin diye. Sonra poset taktim. Yıkadıktan sonrakuruttum. Gelisi guzel moru surdum. Ozenmedim. Acilan yerler daha canli.mor oldu. Acmadigim yerler isikta mor yansima verdi. Radical color markasini kullandim. Bu boyada amonyak yok ve bu yuzden bu da zarar vermiyor saca. Sormak isyedigin3baska nir sey olursa cevap veririm .

Akmaması için lorealin bir sampuani var köpürmüyor. Onu kullanmalısınız. Icinde sls olan sampuanlar boyayi akitir. Sls köpük olmasini saglayan maddedir. Pahali.markalarda da var. En ucuzu loreal. Benim mor 2 3 ay akmadi hiç. Hepsini fotolicam simdi😂

Kullandigim sampuan acici ve renkli boyalar bunlardir

Eklentiler

• Screenshot_20200419-013557_Google.webp
    Screenshot_20200419-013557_Google.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20200419-013543_Google.webp
    Screenshot_20200419-013543_Google.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20200419-013521_Google.webp
    Screenshot_20200419-013521_Google.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 26
Yillar once koyu pembe yaptirmaya calistim
Kizil yapmislardi. Gordugunuz uzere kuaforler bile pek basarili sayilmaz. Isini iyi yapan birini bulmaniz gerek.
Aslinda daha cok bu renkleri istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200419-012839_Instagram.webp
    Screenshot_20200419-012839_Instagram.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20200419-012623_Instagram.webp
    Screenshot_20200419-012623_Instagram.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 31
Bundan daha canli duruyordu

Eklentiler

• Screenshot_20200419-013912_Gallery.webp
    Screenshot_20200419-013912_Gallery.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 30
Ben yaptım. Mora boyadim. Çok da kolaydi simdi benim yaptıklarımı yaparsan hicbir sey olmaz saçına. Oncelikle acman gerekiyor. Ilk kez acilacaksa saclarin kolay olur. Ama en onemli sey içerisinde omegaplex olan bir acıcı ile açman. Benim saçım orta kahveydi. Bir bucuk sene kadar kizil yaptim uzerine kahve boyandi. O saçı actim bal rengine kadar. Mor icin bal rengi yetiyor. Pembe icin daha da acman gerekebilir. Bir markanin omegaplexli acicisi var foto yuklerim. O madde sacj koruyor. Saatlerce bekletirsen beklet yakmiyor. Yabanci youtuberlar aciciyi surup uyuyorlarmis cunku hicbir sey olmuyor saca. Ben 3 saat beklettim. Acmadan once iyice taradim. Tutam tutam alip krepe yaptim. Geçişli olsun küt küt durmasin diye. Sonra poset taktim. Yıkadıktan sonrakuruttum. Gelisi guzel moru surdum. Ozenmedim. Acilan yerler daha canli.mor oldu. Acmadigim yerler isikta mor yansima verdi. Radical color markasini kullandim. Bu boyada amonyak yok ve bu yuzden bu da zarar vermiyor saca. Sormak isyedigin3baska nir sey olursa cevap veririm .
Denicem kesinlikle cok sagol cnm🙏🏻

Denicem kesinlikle cok sagol cnm🙏🏻
Rica ederim sorun olursa sorabilirsin. Fotoğrafları da paylaştım. Zaman icerisinde paylastiklarin gibi saclar boyayabilirsin belki ama su an acemisin. Koyu mavi ve mordan sasma derim. Dedigim sampuani kullanmazsan koyi mavi akarak zamanla turkuaza kadar gider. Eger yeterli sekilde açıldıysa.

Bunlari evd3 yapman imkansiz. Bu saclar cok bakimli saclar. Isik saciyorlar.
Ben daha once sari yaptim ve uzun zamandir boyamiyorum kendi sacimin gelmesini bekledim nihayet geldi. Dogal sacim var suan hic acici degmemis yani. Boyali yerler uzadi ve kestim bitti yinede olmazmis simdi dogal sacimla

Bunlarida begeniyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200419-013234_Instagram.webp
    Screenshot_20200419-013234_Instagram.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200419-013504_Instagram.webp
    Screenshot_20200419-013504_Instagram.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 23
Ben daha once sari yaptim ve uzun zamandir boyamiyorum kendi sacimin gelmesini bekledim nihayet geldi. Dogal sacim var suan hic acici degmemis yani. Boyali yerler uzadi ve kestim bitti yinede olmazmis simdi dogal sacimla
Dogal sacta renk tutmaz. Mutlaka acacaksin.

Manic panic te cok guzel boyalar var. Ama benim onerdigime gore xok fazla fiyati var. Kuaforler acik olsaydi platine yakin actirirdin. Manic panicten o pembeye yakin pembe alirdin. Belki o zaman 2 3 yıkamadan fazla tutardi.

Acik renkler boyle. O sebeple mor mavi diyorum. Hata payi da düşük.
O zaman mor ya kesin mor cunku beyaz tenliyim ve tesetturlu olmama ragmen evde asla tulbent baglamam. Sacim hep acik kendimi degisik farkli gormek istiyorum. He bu arada kaslar sırıtirmi peki kaslarim koyu degil cok

Back
X