arkadaşlar salonum beyaz koltuk ve siyah mobilyadan oluşuyor. duvar rengim kum beji. artık çok sade gelmeye başladı gözüme. pembe aksesuarlar alarak renklendirmeye başladım. duvarımı toz pembeye boyamak istiyorum.ama her yeri de pembe yapmak istemiyorum.sizce ne renk aksesuarlar almalıyım ki pembe duvar rengimle uyumlu olsun.
arkadaşlar salonum beyaz koltuk ve siyah mobilyadan oluşuyor. duvar rengim kum beji. artık çok sade gelmeye başladı gözüme. pembe aksesuarlar alarak renklendirmeye başladım. duvarımı toz pembeye boyamak istiyorum.ama her yeri de pembe yapmak istemiyorum.sizce ne renk aksesuarlar almalıyım ki pembe duvar rengimle uyumlu olsun.
Aslinda ben olsam duvari degistirmem. Pembe ve mavi karisimi aksesuarlar, yastiklar, cicekler, vazolar falan eklerdim. Bence pembe ile mavi vazgecilmez. Gümüs katsaniz yine ayni sadelik devam edecek. Pembe ile mavinin degisik tonlari icin örnekler.
çok açık pembe boyamaya karar verdim. bir de country tarzı pembe çiçekli kırlentler aldım. yapay çiçekler alacağım şimdi de. aksesuarlar bile salonun havasını yumuşattı. bir de boya yaptık mı tamam.