Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah 4 yıl oldu aşılamalarım tutmadıHayırlısı olsun hamilesiniz
Demekki zamanj gelmiş yavrunuzun. Saglıcakla kucagınıza alınİnşallah 4 yıl oldu aşılamalarım tutmadı
Test hatalı değilse hamilesiniz gözünüz aydın, kan testi verin en iyisiKızlar hamilemiyim nolur cvp verin.çok da umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum
Nasıl bi hata olabilir tarihinde sıkıntı yoktu ama..inşallah vardır hamilelik o kadar istiyorum ki artık ...Test hatalı değilse hamilesiniz gözünüz aydın, kan testi verin en iyisi
Bazı testler malesef hatalı pozitif veriyor, başıma geldi o yüzden söylüyorum. Yarın kan testi verin hatta bugün gidin rahat edin, hamile olmanız yüksek ihtimalNasıl bi hata olabilir tarihinde sıkıntı yoktu ama..inşallah vardır hamilelik o kadar istiyorum ki artık ...
Anladım hakkımızda hayırlısı olur inşallah tşk.lerBazı testler malesef hatalı pozitif veriyor, başıma geldi o yüzden söylüyorum. Yarın kan testi verin hatta bugün gidin rahat edin, hamile olmanız yüksek ihtimal
Rica ederim sizi üzmek için söylemedim yanlış anlamayın lütfenAnladım hakkımızda hayırlısı olur inşallah tşk.ler
Ewet canım hamilesin benimde böyle çıkmıştı.tebrikler..Kızlar hamilemiyim nolur cvp verin.çok da umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum
İnan'ın elim ayağım titriyor inanamıyorum daEwet canım hamilesin benimde böyle çıkmıştı.tebrikler..
Yok Estağfirullah herşey geliyor başımıza bu süreçte tecrübeler için buraya yazdım zatenRica ederim sizi üzmek için söylemedim yanlış anlamayın lütfen
Bilmezmiyim... Benim kendime gelmem iki hafta sürmüştü...hemen kan tahlili yaptırın.İnan'ın elim ayağım titriyor inanamıyorum da![]()
Anca o zman inanırım heralde..bide düşük yaptım öğrendim 1 hafta içinde düşük oldu kendiliğinden ne olduğunu bile anlamadıkBilmezmiyim... Benim kendime gelmem iki hafta sürmüştü...hemen kan tahlili yaptırın.
Çok silik değil mi?benim ilk ogrendigimde bunun bir tık koyusuydu
Allahım inşallah inşallahhamilesin. hayırlı olsun.![]()
Allahım inşallah inşallah![]()