AA bak bunlara bayıldım işteaslında kahve ve krem demiştim ama burcum patlasın emi benim çook güzel okym ellerine emeğine sağlık
oda olacak. az sonraaaaa
ne burcusun bu arada.
hah anlamıştım. boğa toprak grubu. bir toprakta benim. o renkleri severim bende çünkü. başakBu ayın 21 inde girecek olan burç canım
aynı şeyi düşündümdü. erkekler ve pembe takımlar...çok tarz, çok güzel amaaa cok cici, çok feminen... bayanlar olarak biz severiz de ben erkekleri bu koltuklarda düşünemiyorum. :))
salon harika ama basta benim eşim olmak üzere erkekler genelde pek sevmez pembeyiçok tarz, çok güzel amaaa cok cici, çok feminen... bayanlar olarak biz severiz de ben erkekleri bu koltuklarda düşünemiyorum. :))
bekar bayanlara göre diyelim o zaman:)salon harika ama basta benim eşim olmak üzere erkekler genelde pek sevmez pembeyi
hah anlamıştım. boğa toprak grubu. bir toprakta benim. o renkleri severim bende çünkü. başak
yok artık.eneeeeeeeeeeeee oky ben de basagim ya
yok artık.ay inanamıyorum yaaa
eylül olduda benim ki 12 . ama gerçekten burçlarda aynı.yeminlen bebekimbi de 20 eylul dogumluyum de dusup sakkadanak bayilayim surda
eylül olduda benim ki 12 . ama gerçekten burçlarda aynı.
hah anlamıştım. boğa toprak grubu. bir toprakta benim. o renkleri severim bende çünkü. başak
benimde yükselen aslan.Bende su grubuyum ama romantik olan herşeyi seviyorum, bakınca insanın içini açacak, huzur ve dinginlik verecek, negatif enerjiyi alacak, ay çok konuştum sanırım bu arada benim de yükselenim başak.
benimde yükselen aslan.bende, huzur veren, çok kalabalık olmayan ,az eşyalı,ferah dizaynları seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?