Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Pembe tonlarında oturma odası

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
AA bak bunlara bayıldım işte aslında kahve ve krem demiştim ama burcum patlasın emi benim çook güzel okym ellerine emeğine sağlık

çok tarz, çok güzel amaaa cok cici, çok feminen... bayanlar olarak biz severiz de ben erkekleri bu koltuklarda düşünemiyorum. :))

çok tarz, çok güzel amaaa cok cici, çok feminen... bayanlar olarak biz severiz de ben erkekleri bu koltuklarda düşünemiyorum. :))
aynı şeyi düşündümdü. erkekler ve pembe takımlar...
biraz değişik bir görüntü olurdu bu

çok güzel ya. ben en çok yastıklara bsyıldım uyum ve desenler süper

hah anlamıştım. boğa toprak grubu. bir toprakta benim. o renkleri severim bende çünkü. başak

Bende su grubuyum ama romantik olan herşeyi seviyorum, bakınca insanın içini açacak, huzur ve dinginlik verecek, negatif enerjiyi alacak, ay çok konuştum sanırım bu arada benim de yükselenim başak.

Bende su grubuyum ama romantik olan herşeyi seviyorum, bakınca insanın içini açacak, huzur ve dinginlik verecek, negatif enerjiyi alacak, ay çok konuştum sanırım bu arada benim de yükselenim başak.
benimde yükselen aslan. bende, huzur veren, çok kalabalık olmayan ,az eşyalı,ferah dizaynları seviyorum

benimde yükselen aslan. bende, huzur veren, çok kalabalık olmayan ,az eşyalı,ferah dizaynları seviyorum

Aynı şekilde, bana hitap eden country tarzı ama sadeleştirilmiş şekliyle, her yerde türlü türlü aksesuar iğne atsan yere düşmeyecek şekilde bir ev benim kimya mı bozar sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…