Pembesi gitti yalanlar kaldı.

shu3437

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
30
7
Merhaba arkadaşlar, direkt konuya gireceğim çok çok doluyum. Velhasıl kelam 25 yaşında bir bayanım geçmişimde birini çok sevdim, evlenmek istedim ama o insan karaktersizin biri çıktı bir gecede beni aldattı kısa bir süre içinde evlendi üstüne benim için o hasta olduğu için ben ona acıdım da konuştum çıktım dedi çevreme.. Bunca şeyin üzerine birini sevmek, bağlanmak, güvenmek o kadar zordu ki... Sevemedim de zaten civi civiyi söker mi diye de denedim olmadı onları da hiç görüşmeden buluşmadan bitirdim deneme kısmı faceden ilişki durumu ötesine geçmemişti anlayacağınız. Derkeeen birini çok sevdim hatta çok zor sevdim geçmiş deneyimlerimden ötürü kendisine sevmek güvenmek baya bir zamanımı aldı derken onda da yüzüm güler mi? Gülmedi desem yalan olur ama hep güldü desem külliyen yalan! Hiç çıktığı olmamış mutaasıp işi gücü yerinde beyfendi biri ancak ailesinden yaşadığı sorunlardan dolayı insanlara güvenini kaybetmiş takıntılı biri. Nasıl mı takıntılı? Şöyle ki eski çıktığımı bir türlü unutamadı, onada sevdiğini söyledin mi, seni öptümü, onunlada hayal kurdun mu diye diye birçok kez ayrıldık. Ayrılıklarımızın kavuşmasıda en fazla bir güne baktı derken sorunlar o kadar büyüdü ki eski çıktığım bana onca şey yapmasına rağmen yine hayatımı mahfedebiliyordu... Çıktığım onu sorun ettikçe ben yalan söylemeye başladım. Amacım hem onun takıntı yapmasını engellemek hem de bana hayatı zindan eden adamı daha fazla hayatıma dahil edip onun mutsuzluğunu çekmemekti ben mutlu olmalıydım artık bu benim hakkımdı... Sonra öğrendi tabi bizimki söylediğim yalanları iyice güvenilmez bir hal aldı yalan(Eski çıktığıma seninim) demiştim. Demedim dedim ona hediye aldın mı diye sordu almadım dedim almıştım aslında ama cesaret edip söyleyemedim. Öğrendiği bunlar oldu. Ayrıldık ama hiçbirşey eskisi gibi olmadı face şifremi istedi verdim sen git ona güvenerek verdiğim face şifresiyle benim facebook arşivimi indir daha önceki ilişki durumlarımı indir... Bir hakaretler bir hakaretler yine mi yalan kendine hiç sormuyor bu kız neden yalan söyledi diye. Kim cesaret edebilir seviyorken Allah aşkına biteceğini bile bile? Adamları yüzünü görmemişim, sesini duymamışım, sevmemişim neden anlatayım da bir de onları sorun yapıp ilişkiyi zindana çevireyim demiştim. Ama daha kötü oldu tabi ve bitti bugün bir hafta oluyor ne kadar anlatsam da beni dinlemiyor soğuduğunu ve artık istemediğini söylüyor bana. Ve dahası... Siz olsaydınız ne yapardınız yerimde? Ben bekliyorum seviyorsa zaten gelir ama takıntıları bir kenara bırakıp gelir mi o meçhul...

Gelmemesi sizin icin gercetkten daha hayırlı. İlerde evlendinzdede devam eder ,,

Hatta bu kadar takintili adamlar bakirelik raporu istemeye kadr s, malesf

Bu çok aşırı kıskançlık ve çok aşırı takıntı yani psikolojik sorun boyutunda. Geçmişi kurcaladıkça mutlu olunmaz. Ona neymiş ne yaşadın ne sevdin.

Ondan önce olmuş şeyler onu ilgilendirmez.
Tamam belki merak edip sorar ama bu ne böyle ergen gibi bunları sorun edip ayrılıyor.
Bırak dönmesin ya ilerde sen şunu öpmüştün buna sarılmıştın diye başına kakar bu.
Dönerse bile isteme sakın.

X