Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlari yetistirmek cok zevkli de koparmaya kiyamam ki ben...bir tanidigim kendi buyuttugu tavugunu kesmelerine izin vermemisti ailesinin. TANIDIGIM TAVUGU YIYEMEM BEN diyerek:roflol: bende tanidigim maydonozlari yiyemem:roflol:
cok tesekkur ederimm..a.s.bunu bilmiyordum..cok guzelmiss..belki bende bulurum burada..
bunlardan bende heves ettim almıştım internetten.semizotuyla,tereydi.ilk etapta çok güzel yeşerdiler,minik minik oldular sonra sararıp soldular,ben yazın almıştım acaba diyorum sıcaktan mı öyle oldu anlamadım,ama verdiğim paraya üzüldüm çok:sinifsinif:
nanelerim tohumdan tutmadı malesef,maydonozları usulune göre bakamadım fakat sonradan öğrendim ne yapmam gerektiğini telef oldular :) fesleğenler ise yaz sonu biter dediler baharda yeniden ekmek gerek dediler,fakat maşallahları var kapalı balkonumda geceleri 0derecede soğukta bile gayet sağlıklılar :) nane ve maydonoz bence tohumdan değilde hazır almak daha mantıklı fiyatlarıda aynıya geliyor neticede..hem garanti :) tavsiye ederim