Pencere Önü Bostanları

benimkide 3lü satın almıştım,nanenin tohumdn tutma ihtimali dşük ama maydonozla fesleğen hemen oluyor..ince bir detay ise;büyümeye başladıklarında sıksık budamak,yani öyle kendi haline bırakmıycaksın ne güzel büyüyor diyip yoksa bodur cılız kalıyorlar :D yaprak çıkardımı hemen yaprak yerlerinin dibinden çıtlatıcaksın ki sap güçlensin çıkıcak yeşillik daha olgunlaşsın :D naneyi mutlaka hazır saksı al

eşimde böyle hazır marketten almıştı kolay gözüküyor tabi saksı tohum toprak hepsi bir arada ama sonuç pek verimli olmuyor ben aktardan tohum alıyorum hem daha hesaplı hem daha verimli oluyor tohumlar saksılara ekiveriyorum şimdide mevsimi tere ektim 3 gün geçmeden çıkıverdiler ne zaman yeriz tabi bilmiyorum ama çok zevkli onları yetiştirmek bu tür sebze ekmek isteyen ve başarılı olmak isteyen arkadaşlara agaclar.net sitesini tavsiye ederim her türlü sebze çiçek yetiştiriciliği bakımı her türlü bilgiye rahatlıkla kavuşabilirsiniz kolay gelsin herkese

marketten alınanlardan olumlu sonuç alındığını duymadım. En iyisi yerel tohum alabilmek. bazı dernekler ara ara ücretsiz dağıtım yapıyor. ya da zengarden'dan doğal tohum alabilirsiniz

benimkide 3lü satın almıştım,nanenin tohumdn tutma ihtimali dşük ama maydonozla fesleğen hemen oluyor..ince bir detay ise;büyümeye başladıklarında sıksık budamak,yani öyle kendi haline bırakmıycaksın ne güzel büyüyor diyip yoksa bodur cılız kalıyorlar :D yaprak çıkardımı hemen yaprak yerlerinin dibinden çıtlatıcaksın ki sap güçlensin çıkıcak yeşillik daha olgunlaşsın :D naneyi mutlaka hazır saksı al

tohum gerekmez nane için

pazardan aldıgınız naneyi, ustten 5-6 yaprak kalacak sekılde dıger yaprakları sıyırın

yan olarak yapraklar ustte kalacak sekılde gömün, aşırı su vermeden hergun hafif sprayle sulayın, tekrar büyüyormuş

ben de yapıcam

Kızlar mrb bende dün aldım ama havalar malummm yaa güneş falan gitti daha eylül ayında çıkmazda büyümezse çok üzülürüm:(

ben gecen hafta aldım maydonoz,tere,roka, tereler filizlendi digerlerinde daha birşey yok:110::110::110: