• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu pencere önü için uygun berjer

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kuzeyin_annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
12
0
36
Ankara

Eklentiler

• $11.webp
    $11.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 410
Diğer mobilyaları ve tarzını görmeden birşey denmez ama bence hoş görünüyor seçtiğiniz model.
Fiyatlara gelince evet berjerler pahalı oluyor,modeli,kumaşı malzemesi fiyatları tamamen etkiliyor.
Herkesin bütçesi elbette ama bana fiyatı çok uçuk gelmedi,siz yine de iyi araştırın,daha uygun fiyatlarda daha çok beğeneceğiniz
modeller bulabilirsiniz belki..

Teşekkür ederim cevabınız için. Berjer konusunda Ankara için uygun fiyat öneriniz olursa sevinirim. Bombeli salon cam önü ve koyurenk (burdaki ceviz ağacı rengi) taş desenli duvar kağıdı var .Arkasında da kelebeğin yemek masası. Bize renk olarak uygun geldi. Ama dedğiniz gibi fiyat ve kalite bilinmiyor.

Eklentiler

• $kelebek-mobilya-m23.webp
    $kelebek-mobilya-m23.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 589
Yemek odası takımınız bu sanırım yanlış anlamadıysam,eğer öyleyse bence berjerler uyumlu bir seçim olmuş..
Ancak Ankara hakkında hiç bir fikrim yok,Ankara'da yaşayan arkadaşlar varsa belki size yardım ederler :34:

Mobilyacıya yaptırmayı düşünebilirsiniz...Ben de 2 tane berjer yaptırmaya karar verdim..İnegöl mobilya ile bağlantılı bir mobilyacı buldum..Bana istediğim model 2 berjeri 300-350ye yaparım dedi.

yas84; canım özel mesaj gönderme sayım dolmadığı için mesaj gönderemiyorum.Mobilyacının numarasına gelince,ben Kütahya'nın bir ilçesinde oturuyorum.Sana faydası olur mu bilemedim.

canım koltuk almak istediğin siteyi internet üzerinden bir araştır, şikayet.com a falan bir bak istersen, bende ordan kitaplık almak istiyordum ama şikayetleri okuyunca vazgeçtim, kapıda ödeme seçeneği var ama her ne hikmetse hangi ürünü seçerseniz seçin tesadüfe bakın ki o ürün kapıda ödenerek alınmayan ürün çıkıyor :)

boş bi zamanınında mutlaka siteleri gezin derim çok daha güzel mobilyalar çok daha uygun fiyatlara satılıyor birebir imalatçı oldukları için ayrıca pazarlık payınız da var.

Benim de 2 adet berjer almam gerekiyor ama internetten beğendiğim 2 modeli gidip yerinde gördüm, aradaki farklar oluyor.
Bu yüzden bizzat görmeden internetten almamaya karar verdim.

Salon pencere önüne 2 berjer almayı düşünüyorum ancak ateş pahası. Sanırsın koltuk takımı alıyoroum. İnternette bulabildiğim en uygun fiyat bu. Fazla iddalı değil ama benim hoşuma gitti . Siz ne dersniz... Kullanan var mı?
Dekoin Düet Berjer Sallanan Koltuk - Ceviz Ayak Krem 379.9TL - evmanya.com[/QUOT öncelikle merhaba nerde ikamet ediyorsunuz bilmem fakat herkeze önerdiğim bir imalatçı var aynı zamanda koltuklarımı yaptırdığım firma bir bak derim Google M&B TASARIM YAZ İLK ÇIKAN SAYFA FACEDEDE sayfaları var M&B TASARIM diye çok uygun ve hesaplı güzel şeyler var bu sallanan berjerde güzel şık duruyor aldınsa güle güle kullan canım

Back
X