- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Resim eklemeye çalışıyorum ama ekleyemiyorum. Kumru galiba sevdim baya isirmiyor daBı resim koyarmisiniz
Komşu abla kumru olduğunu iki tane olduklarını, eşinin bir alt katın balkonunda su an yalnız durduğunu söyledi. Ama küçükte baya bilemedim. İlk yaklaştığımda sadece tek kanadını kaldırıp durdu. Sanırım korktu. Yavaş yavaş parmak ucuyla sevmeye başlayınca alıştı şimdi elime alıyorum normal oooyle bakıyor sadeceYavruysa annesiyle ucma egitimi yapiyordur .Annesi alir giderdi .
Fotoğraf yüklenmiyor, uygulamadan yazıyorum. Dosya ekleye basıyorum eklenmiyor. Kalabilir tabiki de kalırsa ne yer bilmediğim için açlıktan ölmesin yazikBirkaç gün sizde kalma imkanı varsa bakın bazen kuşlar toparlanmaya ihtiyaç duyuyorlar sonra pencere kenarına falan bırakınca uçup gidiyorlar
Fotoğrafı var mı belki cinsini bilen birileri çıkar daha çok yardımcı oluruz
Şu koydum ekmek ufaladim falan ama oralı olmadı. Minnacık toparlak bir kuş. Kumru dedi komşu ablaEbabil kuşu olabilir. Çok uçuyorlar uçmaktan yorulup bi yerde kalıyorlar.. Yaralı vs olduğu için değil yani önüne su koyun yem varsa koyun kendine gelir
Bende yatak odanın camına yem koyuyorum dolusuyorlar bayılıyorum boynunda siyah çizgi varsa kumrudurResim eklemeye çalışıyorum ama ekleyemiyorum. Kumru galiba sevdim baya isirmiyor da
Aşurelik buğday var. Yer mi acaba? Tek kanadını kaldırıyor diğeri sabitYaaa kiyamam. Ucamiyor mu acaba? Bence gozleyin . Bugday falan verin... belki de sadece yorulmuştur.
Gri rengi. Toparlak bir kuş. İsirmiyor daRengi ne
Hemen veterine götürün bir kutu temin edin kalemle her yerini delin ki havasız kalmasın .burdan bişey söylemek çok zor bi mücadeleden çıkmış olabilir mikrop kapmış olabilir düşmüş olabilir . Yalnız her veteriner kuş sorunlarından anlamıyor anlayan birini bulun ya da orman işletme müdürlüklerinin hayvanlarla ilgilenen birimleri var onlara teslim ederseniz onlarda tedavi ediyor daha önce ben de böyle bir kuşu veterinere götürdüm. Sadece evde yemek su vererek iylesmiyor malesefMerhabalar yeri burası mi bilmiyorum ama pencere önünde saatlerdir aynı pozuy duran bir kuş vardı. Güvercin mi kumru mu bilemedim. Küçücük biraz galiba yavru.. önüne şu ve ekmek koydum, o kadar yanaşmama rağmen sadece tek kanadını kaldırdı tepki olarak. Şimdi yağmur başlayınca bir havlu ile tutup aldım içeri.. nesi olabilir? Ekmek var sadece yiyebileceği bir de muhabbet kuşu yemi var. Ne yapabilirim?
Avuç içi kadar dümdüz gri renkli bir kuş. İnanılmaz sakin . Evdeki muhabbet kuşu bu kuştan daha yabanı hareketler sergiliyor o derece minnoş...kuyruğu kısa. Yavru bir kuş gibi ama emin de olamadımKüçük siyahlı kahverengili bi kuşsa avuç içi kadar o ebabildir
Düz renkli, hiçbir yerinde başka bir renk yok. Kısa kuyruğu var. Foto yükleyebilsem iyi olacak ama nedense yuklenmiyorBende yatak odanın camına yem koyuyorum dolusuyorlar bayılıyorum boynunda siyah çizgi varsa kumrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?