Pencereye yuva yapan kuş, rahatsız olur mu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar pencerenin önünde mandal sepeti vardı kuş oraya yumurtlamış. Pencerryi açmadan baktık şimdi kuş havada duruyor muhtemelen mandallar rahatsız etti. Kuş olmadığı zaman sepetten mandalları alıp sadece sepetin içinde topladığı çalı çırpı ve yumurta kalsa kuş rahatsız olur mu? Ya sa gerçekten mandallar rahatsız ediyor mudur?

*yuvasını hiç ellemek istemiyorum rahatsız olur diye

Hanımlar pencerenin önünde mandal sepeti vardı kuş oraya yumurtlamış. Pencerryi açmadan baktık şimdi kuş havada duruyor muhtemelen mandallar rahatsız etti. Kuş olmadığı zaman sepetten mandalları alıp sadece sepetin içinde topladığı çalı çırpı ve yumurta kalsa kuş rahatsız olur mu? Ya sa gerçekten mandallar rahatsız ediyor mudur?

Hiç dokunmayın lütfen. Dokunduğunuzda kuşlar yavrularını ve yumurtalarını terk ediyor maalesef. Her kuş türü böyle midir bilmiyorum.

Rahatsiz olsa hiç yumurtlayamazdi, bence hiç degisiklik yapmayin. Sadece yakin bir yere ekmek kirintilari ve su kabi koyabilirsiniz

hic ellemeyin, ellemeniz mandal ustunde olmalarindan daha rahatsiz edici onlar icin. orayi sectigine gore rahat edecektir. biraz yem su biraksaniz kafi bence.

Ahahaha ya kardeşim kuş gelsin gelmesin camın önüne sürekli yem koyuyor ondan geliyorlar :KK70:
Ben de bulgur bırakıyorum camın önüne balkonumu rahat bıraksınlar diye yok fayda etmiyor. Geçen gün balkona oğlumu çıkarmamışlar 5. 6 tane birden ötmeye başlayınca yavrum korkarak kaçmış 🙄 Bu kargalar mahvetti bizi.

Bence ellemeyın. Hıc rahatsız etmeyın.papağanımız var.sımdı de yumurtalsrı var hatta. Icerıyı temızleyenıyoruz bıle.terkediyorlar yoksa yumurtaları

Annem bi keresinde beton üstünde yatmasın diye yumurtasının altına pamuk koymuştu.

Ertesi sabah yumurtasını ve pamukları yerde bulduk.

Sanırım ellenmesinden hazzetmiyorlar.
Ah anneler... benimki de kedi ne zaman fayansa yatsa 'taşa yatma, çocuğun olmaz' diyip kediyi kovalıyor (kedimiz kısır):KK48:

Herkesin yazdığını bende tecrübe ettim maalesef. Karşı evimizin çatı çıkıntısına kuş yuva yapıp yumurtlamış baktık yer çok dar o yokken genişlettik pamuklar koyduk, ertesi gün yumurta yerdeydi kuş bir daha gelmedi.

Back
X