Kızlar, ben Pendik Bölge Hastanesinde Mustafa Özbek'e randevu almak istiyorum ama internetten araştırdığıum kadar biliyorum doktoru.İstanbul'ada yeni geldik.Tavsiye alabileceğim kimsem yok.Sizce nasıl bir doktor ? Ya da siz kimlere gidiyorsunuz ? Doğumuna Mustafa Bey giren var mı acaba aranızda ?
Birde ben erkek doktor konusunda sanki utancım da var gibi,bu düşüncemi nasıl yoketmeliyim
Kızlar, ben Pendik Bölge Hastanesinde Mustafa Özbek'e randevu almak istiyorum ama internetten araştırdığıum kadar biliyorum doktoru.İstanbul'ada yeni geldik.Tavsiye alabileceğim kimsem yok.Sizce nasıl bir doktor ? Ya da siz kimlere gidiyorsunuz ? Doğumuna Mustafa Bey giren var mı acaba aranızda ?
Birde ben erkek doktor konusunda sanki utancım da var gibi,bu düşüncemi nasıl yoketmeliyim
canım doktor hakkında bilgim yok ama erkek doktorlar daha ılımlı yaklaşıyorlar bayanlar biraz sabırsız oluyorlar bence pendik bölge hastanesi bana pahalı geliyor ( tahlil konusunda ssk geçmesine rağmen acayip paralar alıyorlar 6 ay önce ben guatır tahlili yaptırdım benden 60 tl para aldı gebelikte o hastaneyi düşünemiyorum bir sürü tahlil )
Pendik bölge hastanesini bilmiyorum daha önce hiç gitmedim bu konuda size bilgi veremeyeceğim ama
Öncelikle şunu söylemek isterim,
Tıpta ayıp yoktur lütfen erkek doktorlardan çekinmeyin.
Hatta kadınların aksine daha anlayışlı hoşgörülü oluyorlar.
Benimde gebeliğimin ilk 4 ayını erkek doktor takip etti.
Muayene ücreti fazla diye başka hastaneye geçmek zorunda kaldım buradaki doktorum bayan bu da çok iyi ama ilk erkek doktorum 10 numaraydı resmen
Pendik bölge hastanesini bilmiyorum daha önce hiç gitmedim bu konuda size bilgi veremeyeceğim ama
Öncelikle şunu söylemek isterim,
Tıpta ayıp yoktur lütfen erkek doktorlardan çekinmeyin.
Hatta kadınların aksine daha anlayışlı hoşgörülü oluyorlar.
Benimde gebeliğimin ilk 4 ayını erkek doktor takip etti.
Muayene ücreti fazla diye başka hastaneye geçmek zorunda kaldım buradaki doktorum bayan bu da çok iyi ama ilk erkek doktorum 10 numaraydı resmen