- Konu Sahibi abanadeniz
-
pendik devlet hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım...
kesinlikle özel hastane standartlarındaydı...
birdahaki bebeğimide pendik devlet hastanesinde doğurmnayı düşünüyorum inşallah o zamana kadar değişmez...
canım ben nenehatunda doğum yaptım 1 ay önce hastane güzel ilg,ileride güzel ama dr hakkında bişey diyemem karşıdan görüyordum dr ru bende neslihan alana gidiyordum çok tatlı birisi
hastanedeki hemşireler çok iyiler
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
ama seeryan ağırlıklı orası
sen nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun
merhaba nagihan , doğum yapmışsın hayırlı olsun , darısı başımıza diyim inşallah , bu hastane konusunda bende çok kararsızım , bende kaynarcada özel cihan tıp merkezine gidiyorum Cüneyt beye , sakin bir adam sorarsan cevap veriyo, doğumu özel kartal hastanesinde yaptıryomuş , ben sana şunu sormak istiyorum, nene hatunda normal dopum ve sezeryan doğum ücretleri nedir acaba , telefonda bilgi vermiyorlar SSk yım ben , benim gittiğim yerde normal 350 , sezeryan 400 diyo doktorum , aslında bende pendik devlet hastanesinemi gitsem diyorum ama bilmiyorum yaa, yardımcı olurmusun bana....
canım hayırlı doğumlar diliyorum inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın
canım ben şimdi unuttum eşim biliyordu o gelsin ben sana cevap yazayım ben sezeryanla yaptım 780 tl tuttu ben 4 gün kaldım hastanede
pendik devleti bende çok istiyordum ama bana bebek iri dediler hep korktular onlar riks almak istemiyorlar hemen gönderiyorlar
nenehatun da ilgi çok güzel hemşireler dr lar çok ilgililer
sana dr nediyor normalmi sezeryanmı veya sen ne istiyorsun sezeryan istiyorsan nenehatuna git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?