Pendik en iyi kadın doğum uzmanı

Alfff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
10
1
36
İstanbul
Kızlar Selam

5 haftalık hamileyim Pendik civarlarında önerebileceğiniz kadın Doğum uzmanı var mı ?
Birde Bölge Hastanesinde Yeliz Hanımı deneyeceğim daha önce bu hastaneye giden ya da doktorda deneyimi olan var mı ?
Bölge hastanesinde bebeğin kalp atışlarını duyacağım cihaz Yok diye okudum bir yerde doğru mu ? Lütfen bilen varsa yardımcı olsun

Kızlar Selam

5 haftalık hamileyim Pendik civarlarında önerebileceğiniz kadın Doğum uzmanı var mı ?
Birde Bölge Hastanesinde Yeliz Hanımı deneyeceğim daha önce bu hastaneye giden ya da doktorda deneyimi olan var mı ?
Bölge hastanesinde bebeğin kalp atışlarını duyacağım cihaz Yok diye okudum bir yerde doğru mu ? Lütfen bilen varsa yardımcı olsun

Bölge hastanesinde bildiğim Mustafa Özberk Bey var.Çok yoğun olduğu için (anlık doğum ,sezaryen) gibi durumlarda sıra bekliyorsun ama çok uzun sürmüyor.Eğer yanında USB götürürsen sana bebeğin kalp atışlarını bile veriyor.Çok rahat ve çok doğal bir adam.Biraz fazla tezcanlı biri :) Bence bir gidip görünebilirsin.Doğum için yorum yapamam onu internette adını aratarak bakabilirsiniz :) Sakın bu kadar ufakken devlete gitme direk vajinadan bakıyorlar ama Mustafa bey karından bakıyor bilgin olsun.

Bölge hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım. Ama benim dr'um cihan tıp'taydı doğumu bölge'de yapıyordu.

Back
X