kızlar geçen sene kuzenimin düğün fotoları için beraber fotoğrafçıları inceledik. İnanın o kadar farklı fiyatlar vardı ki çok şaşırdım.
Ama işin detayına inince fotoğrafçı seçiminin umduğumda da önemli olduğunu anladım. Ama şu bir gerçek bu işini iyi yapanların fiyatları aşağı yukarı aynı fazla bir fiyat farkları yok bence. Stüdyo mavi nin fiyatları diğerlerine göre 100-200 fazlaydı ama görüştüğümüzde bizi diğerlerine göre farklı olduklarını ikna ettiler. Bize ilk söyledikleri detaylara çok önem verdikleriydi.Gelinlikteki bütün işlemeler en ince ayrıntısına kadar gözüküyor. fotoshopu da gayet doğal yapmaları tam istediğimiz gibi. Albüm seçenekleride çok fazlaydı.Dış çekimler içinde kendi yerleri var özel kimse içeri giripte rahatsızlık vermiyor. Ama özelliklede fotoğrafı çeken gerçekten çok profesyonel işini çok iyi biliyor. Bizim suratsız damat bile manken kesildi :) Kendi düğünüm içinde stüdyo mavi ye gitmeyi düşünüyorum.
Kabaca şunu hesapladım Gelinlik için 2650 , kuaför için ortalama 800 , gelin buketi araba süsü vs. aşağı yukarı totalde 5000 gibi bir rakam çıkıyor ve bunların hepsi albümde çıkacak 100-200 için bunları riske atamam.