Pendik Medical Park Detaylı Ultrason

farklı bir ildeyim ben de merak ettim o yüzden hastaneyi arayıp bilgi almak daha net bilgi verir yeni yılda zaten kesin fiyat revisyonu yapmışlardır
Muayeneye oraya gidiyorum ama sormak gelmedi aklıma. Muayene ücreti 180 tl o da çok uçuk bir fiyatsa şimdiden devlet hastanelerini araştırayım dedim

Ben kartal umutta doktor muaynesi ile giderek 190 a yaptirdim. Yani asagi yukari ayni sanirim.

Dr muaynesiz 230 du yanlis hatirlamiyorsam

Muayeneye oraya gidiyorum ama sormak gelmedi aklıma. Muayene ücreti 180 tl o da çok uçuk bir fiyatsa şimdiden devlet hastanelerini araştırayım dedim
Ben tüm tetkikleri aile hekimi ve devlet hastanesinde yapmayı planlıyorum doğum için özele gitmeyi düşünüyorum

Ben tüm tetkikleri aile hekimi ve devlet hastanesinde yapmayı planlıyorum doğum için özele gitmeyi düşünüyorum
Ben de tahlillerimi devlette ve aile hekimliğinde yaptırıyorum öyle olmasa daha fazla para öderim. Doğumu memleketimde yapıcam. Özele de eşleri almıyorlar içeri biz o heyecanı birlikte yaşamak istediğimiz için özele gidiyoruz bir de daha çok açıklama yapıyor Özeldeki.

Açıkçası ben özele de gitmezdim iyi bi hastane bulup devlette yaparım ama eşim istemiyor ben de hiç diretmedim. Testlerde zaten aynı testler yani özel daha farklı bişey yapmiyo o yüzden fazla para vermeye gerek yok

Ama devlette gerçekten bilgi vermiyorlar. Mesela bizim kan uyuşmazlığımız var 28. Haftada iğne yapılması gerekiyormuş kan uyuşmazlığımız olduğunu bildiği halde söylemedi. İkili test için 1 ay öncesinden gün verdiler. Ben özele gidip bebeğimin gününden daha büyük olduğunu öğrendim koşa koşa devlet hastanesine gittim bebek büyük çıktı ikili test için sorun olur mu diye sormaya bana dedikleri şey doktor raporlu tüm randevular iptal edildi size haber verilmedi mi herkes arandı dedi. Arayan soran olmadı ve ben yalvar yakar başka bi devlete gidip yaptırdım

Valla sanırım henüz bişey yaşamadığım için hiç böyle düşünmedim . Ben biraz daha doğru doktoru bulmak zor gibi düşünüyorum abimin eşi de tüm testleri vs devlette yaptı özele doğumdan önce gitti görüştü doğum için özele gitti ne devlette ne de özelde hiç sorun yaşamadı Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…