- 15 Kasım 2019
- 105
- 67
- 28
- Konu Sahibi Heidivancruel
-
Pendik te değil ama bahçelievler medıcal park ta doğum yaptım 4 yıl önce sezeryan dogum oldu ve herseyden cok memnun kaldım. Suanda 29 haftalık hamileyim ve yine aynı doktora gidiyorum ve yine orda olacak kısmetse tabi bu sefer korona var nasıl olacak nasıl geçecek yaşayıp göreceğiz.Merhaba arkadaşlar, gebeliğimin henüz çok başındayım ama doğum yapacağım hastanedeki bir doktorla süreci devam ettirmek daha faydalı olur diye düşünüp hastane ve doktor araştırmalarına başladım. Pendik'teki Medical parkta doğum yapan var mı? memnun kaldığınız/kalmadığınız yönleri nelerdi?
teşekkürler cevap için. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza :)Pendik te değil ama bahçelievler medıcal park ta doğum yaptım 4 yıl önce sezeryan dogum oldu ve herseyden cok memnun kaldım. Suanda 29 haftalık hamileyim ve yine aynı doktora gidiyorum ve yine orda olacak kısmetse tabi bu sefer korona var nasıl olacak nasıl geçecek yaşayıp göreceğiz.
Allah saglicakla kavustursun bebeginizeMerhaba benim iki arkadaşımda 2019 un sonunda pendik medical parkta (Nilüfer İmamoğlu Durmuş’ta) Doğum yaptı çok memnunlar şimdi bende Hamileyim en başından beri kontrollerimi orada yaptırıyorum Allah izin verirse doğumumu da orada yapacağım.
Pendikte 265tlOrada muayene ücreti nedir bilgin var mı ?
Doğum ücreti hakkında bilgin varmı?Merhaba arkadaşlar, gebeliğimin henüz çok başındayım ama doğum yapacağım hastanedeki bir doktorla süreci devam ettirmek daha faydalı olur diye düşünüp hastane ve doktor araştırmalarına başladım. Pendik'teki Medical parkta doğum yapan var mı? memnun kaldığınız/kalmadığınız yönleri nelerdi?
Normal ve zorunlu sezaryen 5000 isteğe bağlı sezaryen 6500 süit oda istersenizde geceliği 1600tl ben daha yeni doğum yaptım Pendik Medicalpark park taDoğum ücreti hakkında bilgin varmı?
Hayirli ugurlu olsun bebeginizNormal ve zorunlu sezaryen 5000 isteğe bağlı sezaryen 6500 süit oda istersenizde geceliği 1600tl ben daha yeni doğum yaptım Pendik Medicalpark park ta
Canım hastanenin ne gibi olanakları oldu sizeNormal ve zorunlu sezaryen 5000 isteğe bağlı sezaryen 6500 süit oda istersenizde geceliği 1600tl ben daha yeni doğum yaptım Pendik Medicalpark park ta
Canım pendik medical parktami doğum yaptın. Süreç nasıl ilerledi memnun kaldinmiMerhaba arkadaşlar, gebeliğimin henüz çok başındayım ama doğum yapacağım hastanedeki bir doktorla süreci devam ettirmek daha faydalı olur diye düşünüp hastane ve doktor araştırmalarına başladım. Pendik'teki Medical parkta doğum yapan var mı? memnun kaldığınız/kalmadığınız yönleri nelerdi?
Merhaba dr dan ekipten hastaneden memnun muydunuzMerhaba benim iki arkadaşımda 2019 un sonunda pendik medical parkta (Nilüfer İmamoğlu Durmuş’ta) Doğum yaptı çok memnunlar şimdi bende Hamileyim en başından beri kontrollerimi orada yaptırıyorum Allah izin verirse doğumumu da orada yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?