• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendik medical Park mı kartal lütfi kırdar şehir hastanesi mi?

Annelikyolu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
294
105
18
3. Tedavime başlayacağım. Hangisini önerirsiniz. Amh düşüklüğü var.

Pendik MP’ta Şule Yıldırım Köpük’te tedavi olan var mı?

Şuan Lütfü Kırdar tüp Bebek merkezinde tedavi görüyorum merak ettiğiniz özel birşey varsa sorabilirsiniz

Şuan Lütfü Kırdar tüp Bebek merkezinde tedavi görüyorum merak ettiğiniz özel birşey varsa sorabilirsiniz
Özel değilse sorun neydi? Doktorunuz kim? Bir de randevu saatlerine uyuyorlar mı? Gittiğinizde çok bekliyor musunuz?

Merhaba, ben başka bir hastanede aşılama tedavisi oldum yarın kan verme günüm. Olumsuz olursa Lütfi Kırdar’da devam etmek istiyorum. Mevcut hastanemden memnunum ama şehir dışında çok yorucu oldu artık. Sizden öğrenmek istediğim şeyler var. Bunlardan ilki bir sistem var mı? Yoksa saatlerce bekleniliyor mu gidince. Tek doktor var şuan sonucta. Ben mesela sabahın köründe gidiyorum ama öğleni buluyor bazen çağırılmam.

Merhaba, ben başka bir hastanede aşılama tedavisi oldum yarın kan verme günüm. Olumsuz olursa Lütfi Kırdar’da devam etmek istiyorum. Mevcut hastanemden memnunum ama şehir dışında çok yorucu oldu artık. Sizden öğrenmek istediğim şeyler var. Bunlardan ilki bir sistem var mı? Yoksa saatlerce bekleniliyor mu gidince. Tek doktor var şuan sonucta. Ben mesela sabahın köründe gidiyorum ama öğleni buluyor bazen çağırılmam.
Merhaba, süreciniz noldu?

Back
X