- 30 Eylül 2024
- 294
- 105
- 18
- Konu Sahibi Annelikyolu
3. Tedavime başlayacağım. Hangisini önerirsiniz. Amh düşüklüğü var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar bende semra hocada tedavi gördüm şuan hamileyimPendik MP’ta Şule Yıldırım Köpük’te tedavi olan var mı?
Arkadaşımla birlikte aynı dr gittik onunda amh sorunu vardı oda bende hamileyizPendik MP’ta Şule Yıldırım Köpük’te tedavi olan var mı?
Lütfi Kırdar’da mı?Selamlar bende semra hocada tedavi gördüm şuan hamileyim
Özel değilse sorun neydi? Doktorunuz kim? Bir de randevu saatlerine uyuyorlar mı? Gittiğinizde çok bekliyor musunuz?Şuan Lütfü Kırdar tüp Bebek merkezinde tedavi görüyorum merak ettiğiniz özel birşey varsa sorabilirsiniz
Hayir pendik medikalpark ta tedavi gordumLütfi Kırdar’da mı?
Anladım, memnun musunuz doktorunuzdan?Hayir pendik medikalpark ta tedavi gordum
Evet hemde çok hep ilgili ve yardımcı bi dr olduAnladım, memnun musunuz doktorunuzdan?
Merhaba, ben başka bir hastanede aşılama tedavisi oldum yarın kan verme günüm. Olumsuz olursa Lütfi Kırdar’da devam etmek istiyorum. Mevcut hastanemden memnunum ama şehir dışında çok yorucu oldu artık. Sizden öğrenmek istediğim şeyler var. Bunlardan ilki bir sistem var mı? Yoksa saatlerce bekleniliyor mu gidince. Tek doktor var şuan sonucta. Ben mesela sabahın köründe gidiyorum ama öğleni buluyor bazen çağırılmam.Şuan Lütfü Kırdar tüp Bebek merkezinde tedavi görüyorum merak ettiğiniz özel birşey varsa sorabilirsiniz
Merhaba, süreciniz noldu?Merhaba, ben başka bir hastanede aşılama tedavisi oldum yarın kan verme günüm. Olumsuz olursa Lütfi Kırdar’da devam etmek istiyorum. Mevcut hastanemden memnunum ama şehir dışında çok yorucu oldu artık. Sizden öğrenmek istediğim şeyler var. Bunlardan ilki bir sistem var mı? Yoksa saatlerce bekleniliyor mu gidince. Tek doktor var şuan sonucta. Ben mesela sabahın köründe gidiyorum ama öğleni buluyor bazen çağırılmam.