Pendik nene hatun hastanesi hakkında bilgi lütfen

seherozcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
222
0
96
Kocaeli
merhaba kızlar pendik nene hatun hastanesi hakkında bilgi alabilirmiyim doğum ücreti ne kadar hangi doktoru tavsiye edersiniz bilgilendirirseniz sevinirim :3:

doğum ücreti cift kişiilik odalar varmıs eger 2 kişi kalırsan normal 240 lira eger tek kişi secersen 400 lira falan sezeryanda 570 falandı heralde yaklasık fiyatlar bu civarlarda ama ben kesınlıkle o hastaneyi tavsiye etmem

bende o hastaneye gidiyorum hilal bayrma şimdilik memnunum ama telefonla ulaşmak mümkün değil ve çok kalabalıkve ben gebzedn gidiyorum şuan ondan dah iyi bi astane bulamadım doktorum iyi ilgili hastanenin donanımıda iyi ama seher sen neden tavsiye etmiyorsun kafam çok karışık ben daha önce 2 düşük yaptım bi süre hamile kalamadım hilal hnaım vesile oldu ve çok şükür şimdi 5.5 aylık hamileyim şu saatten sonra acil karar vermem lazım doktor seçimim son ana bırakmak istemiyorum sizce

zehra bende nenehatun hastanesine gidiyorum bende gebzede oturuyorum doktor tavsiyesi üzerine oraya gittim bende hilal hanıma gidiyourm 4.5 aylık hamileyim bende gerçekten çok kalabalık çok sıra bekliyorsun benim arkadaşımın akrabası orda doğum yaptı memnun kaldı bilmiyorum ben orda doğum yapacağım sanırım çünkü gebzede düzgün bir hastane bulamadım

aynen canım gebzede nerde oturuyorsun belkide karşılaşıyoruzdur hastanede ben sordum doğum fiyetlarını normal doğum tek kişilk oda 350 çift kişilk 240 galiba sezeryan tek kişilk 550 çift kişilk 440 bana kalırsa ben sezeryan istiyorum ama hilal hanım noral doğumu öncelik veriyo senin fikrin çok önemli değil yani eğer durumun uygunsa tabi tabi konuştuğum insanlardan öğerendim doğum yapan bi laç kişiyle konuştum çok memnunlar ama ne biliyim işte biliyosun telee ulaşmak mümkün olmuyor o beni çok rahatsız ediyor tele cvp vermiyorlar birde 600 bile olsa razıyım ama böyle deyip tahlil bilmem ne deyip 1000 liraya falan çıkarsak o kötü çünkü insan ona göre parasını ayarlıyor yani ayarlıycaz daha ama herşeydençnemlisi bebklerimiz sağlıklı kucağımıza alalımda gerisi boş cinsiyeti bellimi benim kzım olacak işallah hayırlısıyla aeo

gebze merkezde oturuyorum canım fiyatları iyi ama dediğin gibi telefon olmaması kötü ben normal doğum istiyorum bakalım nasıl olacak kesin karşılaşıyoruzdur çünkü kontrol tahlil sonucu derken hep hastanedeyiz :) benim daha belli değil cinsiyet bir daha ki gittiğimde belli olacak inş sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil :)

neyse en azından donanımı iyi napalım her güzel şeyin bedeli olurmuş bizde sıra beklemeklen bunu ödüyoruz birde ben sabah erken gidiyorum sıra 1 saatte geliyor hayıfrlıysa işallah bebklermiz koklamayı emzirmeyi nasip eder rabbim sağlıcakla kucağımıza alırız işallah

merhaba kızlar...bu civarda oturuyorum,,,bebek sahibi olmak istiyoruz...şimdiden hangi dr iyi diye araştırmaya başladım...bana da yardımcı olursanız sevinirim...

merhaba kızlar...bu civarda oturuyorum,,,bebek sahibi olmak istiyoruz...şimdiden hangi dr iyi diye araştırmaya başladım...bana da yardımcı olursanız sevinirim...

mrb canım ben de daha önce 2 düşük yapmıştım ama daha sonra 1.5 yıl hamile kalamadım nenehatuna hilal bayrama gittim çokta memnun kaldım 3 ay yumurta takibi yaplaım dedi ve ben 3. ay hamile kalmışım çok şükür şimdi 5.5 aylık kzım benimle işallah enkısa zamnda rabbim sanada nasip eder ben kesinlikle hilal bayram diyorum zaten özgeçmişindede infertilite hakkında eğitimi yazıyor ama gene sen bilirsin ama kesinlikle gebzeyi tavsiye etmem hel merkez hastanesi gende bi araştır

mrb canım ben de daha önce 2 düşük yapmıştım ama daha sonra 1.5 yıl hamile kalamadım nenehatuna hilal bayrama gittim çokta memnun kaldım 3 ay yumurta takibi yaplaım dedi ve ben 3. ay hamile kalmışım çok şükür şimdi 5.5 aylık kzım benimle işallah enkısa zamnda rabbim sanada nasip eder ben kesinlikle hilal bayram diyorum zaten özgeçmişindede infertilite hakkında eğitimi yazıyor ama gene sen bilirsin ama kesinlikle gebzeyi tavsiye etmem hel merkez hastanesi gende bi araştır

çok teşekkür ederim canım Allah hayırlı,sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşlhh...hayırlı doğumlar diliyorum,bir avaz da kurtulursun inşlhh...
canım bu nenehatun özel mi ?ssk geçerlidir dimi?

çok teşekkür ederim canım Allah hayırlı,sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşlhh...hayırlı doğumlar diliyorum,bir avaz da kurtulursun inşlhh...
canım bu nenehatun özel mi ?ssk geçerlidir dimi?
[/QUOevet özel ama ssk geçerli 25 lira muayene ücreti zaten senden ilk gidince hormon testi istiyorlar 100 lira falan tutuyor ama sen devlet hastanesine git orda yaptır başka test istemediler benden sonra ona göre tedavi planı yapıyor senin sorunun neydi bellimi umarım en kısa zamnda sende bebeğine kavuşursun ama hamile kalıncada çok uğraştığımız için çok kıymetli oluyor her an diken üstündeyim hala öyleyim yani doğurana kadarda öyle olacak sanki bişey olup bu rüya bitecek gibi işallah rabbim kucağıma almayı nasip eder herkese ha birde sıra çok oluyor sabah erken gitmek lazım ama yumurta takibi olunca daha sonrakilerde pek beklemyorsun seni arada alıyo hayırlısı olsun işaalllah

canım ben dr a göründüm ,çocuk sahibi olmak istiyoruz dedim genel bir muayene oldum,bir problem yok dedi,hayırlısıyla başlicaz çalışmalara,şimdiden ön araştırma yapayım dedim hastane konusunda,
inşlhh hayırlısıyla sende bebişine kavuşursun ,cinsiyeti belli mi?

hımm o zman biraz çalışma yapın olur işaalllah sizi fazla bekletmez çünkü beklemek çok başka bişey allah isteyen herkese en kısa zamnda verir işallah cinseyiti kız bebğimin işallah en kısa zamnda seni fazla bekletmeen gelir bebişin

hımm o zman biraz çalışma yapın olur işaalllah sizi fazla bekletmez çünkü beklemek çok başka bişey allah isteyen herkese en kısa zamnda verir işallah cinseyiti kız bebğimin işallah en kısa zamnda seni fazla bekletmeen gelir bebişin

inşlhh canım çok teşekkür ederim,a.s.

ben gebzede otururken nenehatuna gittim gebzedeki hastaneler hiç iyi değil bebeğimi 1,5 aylıkken kaybettim boş kese demişlerdi sonra tavsiye üzerine nenehatuna neslihan şekerciye gittim çok iyi bi doktor açık sözlü personelide çok ilgiliydi bebğimi kaybettiğimi söyleyince arkadasım gibi üzüldü hepsi kürtajı çok iyi yaptı inanca saygılı hassasiyetleri olan bir hastane ve hasta bakıcıyı anmadan geçemicem annemiş gibi şefkatliydi Allah onlardan binlerce defa razı olsun şimdi karşıda olsaydım mutlaka oraya giderdim tabi değişmemişse :)))

Back
X