- Konu Sahibi seherozcan
merhaba kızlar pendik nene hatun hastanesi hakkında bilgi alabilirmiyim doğum ücreti ne kadar hangi doktoru tavsiye edersiniz bilgilendirirseniz sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar...bu civarda oturuyorum,,,bebek sahibi olmak istiyoruz...şimdiden hangi dr iyi diye araştırmaya başladım...bana da yardımcı olursanız sevinirim...
mrb canım ben de daha önce 2 düşük yapmıştım ama daha sonra 1.5 yıl hamile kalamadım nenehatuna hilal bayrama gittim çokta memnun kaldım 3 ay yumurta takibi yaplaım dedi ve ben 3. ay hamile kalmışım çok şükür şimdi 5.5 aylık kzım benimle işallah enkısa zamnda rabbim sanada nasip eder ben kesinlikle hilal bayram diyorum zaten özgeçmişindede infertilite hakkında eğitimi yazıyor ama gene sen bilirsin ama kesinlikle gebzeyi tavsiye etmem hel merkez hastanesi gende bi araştır
çok teşekkür ederim canım Allah hayırlı,sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder inşlhh...hayırlı doğumlar diliyorum,bir avaz da kurtulursun inşlhh...
canım bu nenehatun özel mi ?ssk geçerlidir dimi?[/QUOevet özel ama ssk geçerli 25 lira muayene ücreti zaten senden ilk gidince hormon testi istiyorlar 100 lira falan tutuyor ama sen devlet hastanesine git orda yaptır başka test istemediler benden sonra ona göre tedavi planı yapıyor senin sorunun neydi bellimi umarım en kısa zamnda sende bebeğine kavuşursun ama hamile kalıncada çok uğraştığımız için çok kıymetli oluyor her an diken üstündeyim hala öyleyim yani doğurana kadarda öyle olacak sanki bişey olup bu rüya bitecek gibi işallah rabbim kucağıma almayı nasip eder herkese ha birde sıra çok oluyor sabah erken gitmek lazım ama yumurta takibi olunca daha sonrakilerde pek beklemyorsun seni arada alıyo hayırlısı olsun işaalllah
hımm o zman biraz çalışma yapın olur işaalllah sizi fazla bekletmez çünkü beklemek çok başka bişey allah isteyen herkese en kısa zamnda verir işallah cinseyiti kız bebğimin işallah en kısa zamnda seni fazla bekletmeen gelir bebişin