- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 43
- Konu Sahibi saskinimanneyim
Merhaba, ben aslında ilk doğumumu Feriha Uygur'da yapmıştım. (11 sene önce) O zamanlar Üsküdar Yunus Emre Hastanesinde görev yapıyordu. Sonradan Özel Altunizade Polikliniğine geçti. Mükemmel ötesi bir dr. İkincide de onu tercih edecektim ancak birincisi aşırı yoğun olduğu için (5 mayısta hamile olduğumu öğrendim, 30 mayısa randevu alabildim. Bir de yoğunluğundan dolayı ilkindeki samimiyeti bulamadım ) ikincisi de özel sağlık sigortamın gebelik teminatı yokmuş ve ücreti çok yüksek kaldı. Bunların hepsini göze alırdım. Ancak bu defa da poliklinikte hizmet verdiği için doğum zamanı nasıl olacak, olduğum hastaneye gelebilecek mi endişesi sardı. Çünkü ilkinde yarım günden fazla sürmüştü doğumum.
Sadete gelecek olursam Medikal Park'a gittim. Doçent Dr. Nida Hnm. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Belki de Feriha Hanım beklentilerimi çok yükselttiği içindi bilmiyorum. Geçen ctesi Pendik Şifa Azize Hn. a gittim. Yarın kontrolüm var. Bana iyi bir dr gibi geldi. İnternette de kötü bir yorum görmedim hakkında. Aranıza duyan bilen varsa çok sevinirim. Çünkü yarın kendisiyle devam edip etmeme konusunda nihai kararımı vermeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Sadete gelecek olursam Medikal Park'a gittim. Doçent Dr. Nida Hnm. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Belki de Feriha Hanım beklentilerimi çok yükselttiği içindi bilmiyorum. Geçen ctesi Pendik Şifa Azize Hn. a gittim. Yarın kontrolüm var. Bana iyi bir dr gibi geldi. İnternette de kötü bir yorum görmedim hakkında. Aranıza duyan bilen varsa çok sevinirim. Çünkü yarın kendisiyle devam edip etmeme konusunda nihai kararımı vermeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.