Pendik-Tuzla Doktor tavsiyesi

Ben de bahar hanıma gidiyorum çokta memnunum gerçekten:) peki arkadaşların normal Doğum mu yaptı canım?
Demek ki iyi bir doktor bizim kizlar da önce biri gitti o digerine tavsiye etti derken hepsi memnun kaldilar .Bu arada sezeryan oldular :)

anladım ben risk aldım avrupa yakası kağıthaneden gidiyorum selda hanıma :)
gerçi ben zorunlu sezeryan olmak zorundayım
Sezeryan olacaksan uzak hastane seçmen pek sıkıntı yaşatmaz sanırım. Ama benim şuan belli değil normal olabilir o yüzdende yakın olması önemli şuan :) Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize

Merhaba kızlar. Ben hamile olduğumu yeni öğrendim. Pendik-Tuzla da önerdiğiniz bayan kadın doğum uzmanı var mı?
merhaba canım pendik bölge hastanesini övüyorlar bende oraya gideceğim 2 doktor var biri selda karakaya var birde doktor salim doğan cüceloglu benim ablamda arkadaşlarımda orada doğum yaptı doğan beye randevu aldım kendisini tanıyorum cok iyi ve tanınmış doktor tavsiye ederimm

Okan üniversitesi hastanesinin muayene ücreti biraz fazla geldi bana 120 tl.

Kızlar ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız fiyat ne verdiniz? Yüzyıl bana 300 tl dedi bugün

Kızlar merhaba ben de daha yeni hamile olduğumu öğrendim Okan hastanesinde ferda hanıma tavsiye üzerine gittim ama hiç memnun kalmadım. Acayip aceleye getirdi ve geçiştirici bir tavrı var. Bölge hastanesinde doğan beye gitmeyi düşünüyorum bana da tavsiye verir misiniz

Kızlar merhaba ben de daha yeni hamile olduğumu öğrendim Okan hastanesinde ferda hanıma tavsiye üzerine gittim ama hiç memnun kalmadım. Acayip aceleye getirdi ve geçiştirici bir tavrı var. Bölge hastanesinde doğan beye gitmeyi düşünüyorum bana da tavsiye verir misiniz

Tatlım ben yeni doğum yaptım sayılır, 6 ay oldı. Biz kaynarcada yüzyıl hastanesine gittik, normal gebelik olmasına rağmen tüp bebek servisindeki serap simavlı hocaya gittik. Çok tavsiye ettiler, bizde memnun kaldık. Muayne ücreti 180-250 arası sanırım şuan. aklın karışıksa mutlaka git bir gör. Forumada pek girmezdim, şansa gördüm yazdığını vardır bi hayır diyorum.

Ben de yeni hamile olduğumu öğrendiğimde okanda ferda hanıma gitmiştim tavsiye üzerine ama hiççççç memnun kalmadım alel acele bşylere baktı yolladı beni ilgi alaka anlatım vs herşey sıfır. Öneren kişi neye göre önerdi ona ayrı şok oldum ve bidaha dönüp oraya gitmedim kesnlkle..

Tatlım ben yeni doğum yaptım sayılır, 6 ay oldı. Biz kaynarcada yüzyıl hastanesine gittik, normal gebelik olmasına rağmen tüp bebek servisindeki serap simavlı hocaya gittik. Çok tavsiye ettiler, bizde memnun kaldık. Muayne ücreti 180-250 arası sanırım şuan. aklın karışıksa mutlaka git bir gör. Forumada pek girmezdim, şansa gördüm yazdığını vardır bi hayır diyorum.
Tüp bebek dışında normal gebelik için vs gitsek ilgileniyor mu acaba?

Doğan cüceloğlunu duydunuz mu hiç ona gitmeyi düşünüyorum hatta randevu aldım

Ben de yeni hamile olduğumu öğrendiğimde okanda ferda hanıma gitmiştim tavsiye üzerine ama hiççççç memnun kalmadım alel acele bşylere baktı yolladı beni ilgi alaka anlatım vs herşey sıfır. Öneren kişi neye göre önerdi ona ayrı şok oldum ve bidaha dönüp oraya gitmedim kesnlkle..
Ferda beni sinir etti. Gerçekten çok öneriliyor neye göre öneriyorlar ben d anlamadım. Doğan cüceloğluna girmeyi düşünüyorum bilginiz var mı? Bir de siz hangi doktorla devam ettiniz?

Back
X