Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kaynarcada yuzyil hastanesi var orda neslihan hanim varmis onu duydum sadece bayan olarak
Neslihan şeker diye hatirliyorumSağol canım bende duydum onu galiba soyadı neydi?
Ben bayan doktor istiyorum ya erkek doktorlarla iyi diyolog kuramıyorum sanki bayan beni daha iyi anlayacakmış gibi geliyorKaynarca Özel Cihan Tıp Merkezinde Mehmet Cüneyt Uzun çok iyi bir doktor gerçekten herkes öneriyor cinsiyeti hemen biliyo her konuda iyi bende ona gideceğim bu ay
Ben bayan doktor istiyorum ya erkek doktorlarla iyi diyolog kuramıyorum sanki bayan beni daha iyi anlayacakmış gibi geliyor
Teşekkürler canım sağolAy kusura bakma canım dikkat etmemişim bayan yazdığına yüzyıl hastanesinde neslihan hanım var oda çok iyi bi akrabam gidiyor memnun
Orda da Oya Baran iyi demişlerdi banaPendikte ozel bolge hastanesini cok övüyorlar
Bahar Ergen mi canım?Merhaba arkadaşlar bende Neslihan hnm. Birde pendik Remedy de Bahar hnm i duydum
Teşekkürler canım sağol![]()