• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendik Yüzyıl Hastanesi - Dr. Kayhan Zeytin Hakkında

Flower15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
12
5
1
Merhaba Arkadaşlar, pendik yüzyıl hastanesi Kayhan Zeytin Beye burun estetiğini yaptıran var mı ?
Yada kendisi hakkında fikre ya da bilgiye sahip olan ?
Kendisini instagram hesabından araştırtırdığımda çok fazla yapılmış burun örnekleri yoktu bir kaçtane vardı, sanki doğal gibiydi.
Fiyatlarının gayet uygun olduğu duyumunu da almıştım.
Eğrilik, burun genişliği(gülümseme kabusu) ve nefes almakta zorlanma şikayetleri ile estetik olmak istiyorum.

Bu doktor hakkında yardımcı olabilecek, fikir verebilecek arkadaşlar var mı ?

inanılmaz da korkuyorum bu arada, daha kötü olmakta var sonunda :( yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen :(

Kayhan beye herhangi bir işlem yaptıran kimse yok mu? Ben de çok merak ediyorum

Merhaba dr bende merak ediyorum birde fiyat neydi uygun diye yorumlamışsınız merak ettim ?
Merhaba Arkadaşlar, pendik yüzyıl hastanesi Kayhan Zeytin Beye burun estetiğini yaptıran var mı ?
Yada kendisi hakkında fikre ya da bilgiye sahip olan ?
Kendisini instagram hesabından araştırtırdığımda çok fazla yapılmış burun örnekleri yoktu bir kaçtane vardı, sanki doğal gibiydi.
Fiyatlarının gayet uygun olduğu duyumunu da almıştım.
Eğrilik, burun genişliği(gülümseme kabusu) ve nefes almakta zorlanma şikayetleri ile estetik olmak istiyorum.

Bu doktor hakkında yardımcı olabilecek, fikir verebilecek arkadaşlar var mı ?
Net

bu hafta meme buyutme icin bende pendik yüzyıl hastanesinde dr kayhan zeytine görüşmeye gidicem doktorla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Back
X